Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Říkám si, jestli je dobře nebo špatně, že se k filmům točí upoutávky. Protože tady je zase ten případ, kdy vám trailer nabídne úplně vše, a pak už nedostanete nic navíc. Čas mezi těmi pár dobrými scénami se nehorázně vlekl, a upřímně, ačkoli to ke konci trochu nabralo tempo, vyložení karet bylo spíše zklamáním než na wáu efekt. Abych nebyla jen kritická, Charlie byla zcela okouzlující (v tom nejděsivějším slova smyslu).

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Nemůžu se vyrovnat se dvěma věcmi.. Za prvý - pokud chci ve filmu použít drogy a jejich vliv na další dějovou linku, tak si přeci kurňa zjistím, jak takový drogy fungujou, a co konkrétního s člověkem udělají, ne?! A za druhý, s tím koncem už to bylo přes čáru.. Jak to, že párek, kterej několik dní lítá venku nezačne zelenat?? A proč ta žemle neoschla?? Tohle mě trochu mrzelo, představovala jsem si, že na konci prostě ty netrvanlivý potraviny umřou přirozenou cestou.. Ale stejně za čtyři, nemůžu jinak..

plakát

Insidious 3: Počátek (2015) 

Nijak extra mne nezaujala jednička a nelíbila se mi dvojka, přesto jsem šla na trojku do kina. No jo, lidi jsou neponaučitelní. Lekačky dobrý, ale to prázdno mezi tím bylo ubíjející. Ten, co špatně dýchá, děsil jen do chvíle, než byl odhalen, a snaha o humor v poslední půl hodině přišla s křížkem po funusu a naprosto zbytečně. Vše, co stálo za to, už bylo viděno v upoutávce. Tu třetí hvězdu dávám jen za ústřední melodii.

plakát

Kobry a užovky (2015) 

Realističtějšího českýho feťáka na plátně ztvárnila už jenom Katka.

plakát

Pod zemí (2014) 

Když pominu ty šíleně nudný dialogy na začátku a zázračnej kámen, co vzkřísí i polomrtvýho s rozžvejkanou tepnou na krku, bylo to dobrý. Audio za jedna, super lekačky a tísnivej pocit z těch hnusně úzkejch prostor se nakonec sloučily v docela dobrej hororovej zážitek.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Nafrčený rapující želvy, sexy Megan a střihoruký Robocop by se na první pohled mohli zdát jako roztomilá partička, co zaručuje solidní zábavu. Ve skutečnosti ale želváci působí jako zelenej naklonovanej Jackie Chan, Fox vlastně až tak moc neví, co dělá, a Trhač je jen hromada neohroženýho plechu, kterej (jak je od začátku jasný) stejně skončí ve škarpě. No tak jo, přiznávám, nikdy jsem nebyla fanda kreslený prvotiny, a tak jsem možná trochu zaujatá. Scéna ve výtahu byla fakt vtipná a doprovod v kině byl nadšený. Takže za tři.

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

Jupí, konečně dvojka, která strčí do kapsy svou starší sestru! Jedničku jsem hltala od začátku do konce, a aniž bych to tušila, skvěle mě připravila na pokračování. V prvním díle jsem napjatá jak kšandy, a i když se všechno odehrává uvnitř, mám takovej ten svíravej pocit na hrudi. A pak přijde dvojka a já jsem spolu s hlavními "hrdiny" vhozená přímo mezi krvežíznivý bestie. Oceňuju novej nápad, skvělý zpracování, lekačky a sto bodů dávám za masky!

plakát

Sviňák (2013) 

Bože, miluju Irvina Welshe!!! A proto zůstanu u jeho knih...

plakát

Mama (2013) 

Tleskám! Konečně horor bez party nadržených teenagerů, bez vymítání ďábla a dalších donekonečna se opakujících scary témat. Výborný nápad, skvělé zpracování a opravdu hrůzostrašná mamička. Škoda, opravdu veliká škoda, že ten konec je najednou jak z jiného filmu. Jen kvůli závěru dávám o jednu hvězdu míň než je plný počet.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Miluju Adama Sandlera a baví mě Jennifer Aniston, žádný jejich snímek mě ale nikdy takhle neodzbrojil. Má to děj, překvapení (jasně, ten závěr se dá trochu čekat) a hlavně vtip! U scény s obočím se směju po stopadesáté páté a výkon Bailee Madison je dle mého názoru zralý na Oscara!