Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Krimi
  • Akční

Recenze (1 221)

plakát

Čtvrtá strana trojúhelníku (1986) (TV film)

Film, který je skvěle obsazen. Počáteční sledování vládne, že by se člověk bál pohybovat se v garážích nebo by si k tomu musel dát minimálně 3x Coca Colu. Později v domě je to větší lítání než u nás doma. Vražedná chvíle je nakonec neskutečně vládnoucí a provází celý film a vyšetřování, které se stále víc zamotává. Moc dobře natočená detektivka jako z amerického prostředí. Indicie šaty.

plakát

Rubín má barvu krve (1989) (TV film)

Zajímavé prostředí a herci, ta vražda v lese je něco na způsob, že by člověk na chalupu bez kulometu nejel a vrah v lese vládne. :D Přepadení v baráku je taky, že by člověk nevěřil, že takhle jde někdo přepadnout. :D

Richard Jewell (2019)

Povedený film z dílny Eastwooda. Hrdina, který je nebo není hrdinou? Celé se to povedlo.

plakát

Sláva - Epizoda 9 (2023) (epizoda)

Zdá se mi to? Nebo se to celé stalo nepřehledné a složité a ta jména se už taky nedají pamatovat. Nějak jsem se v tom zamotal. Koukám a zkouším se do toho vpravit.

Robinson Crusoe (1997)

Poprvé jsem film viděl jako dítě, tolik scén si zase nevybavím, ale už tehdy mi přišla velká část věnována bojůvkám s divochy. Jako starší jsem ocenil hezký vztah mezi Robinsonem a Pátkem. Pěkný film.

Volha (2023) (seriál)

Seriál, který mě hodně překvapil. Slyšel jsem nejprve samé negativní ohlasy, ale já jsem se bavil. Jak zachytili socialismus a televizi a život jednoho kluka "účel světí prostředky" to se mi líbilo. Nemůžu říct, že bych mu ve všem nějak fandil a udělal spoustu špatného, ale ten styl a naivismus a pragmatismus se kterým procházel ten život, to se mi líbilo a bavilo. Za mě velké překvapení, vtipný seriál.

Útěky domů (1980)

Režisér dětských filmů, nebo filmů, kde hrají děti by si měl uvědomit, že děti vést dialogy jako dospělí neumí a reakce na některé věci nejsou takové jako u dospělých lidí. Takový depresivní psychologický film na jedno šedivé sobotní odpoledne. Nepouštějte si to pokud nechcete depresi ze života.

plakát

Volha - HULIZA (2023) (epizoda)

Na první  pohled trouba, který se naučil v režimu chodit a zná správné lidi, televize, lampasáci, všechno je to výborně zachyceno, dobrá hudba a ty dialogy jsou někdy docela poklad. Nevím, nemám rád přehnaně vulgární filmy a seriály, ale tady si na to nějak zvyknete jako na nutnost pro nastínění absurdních situací nereálného socialismu.

Ovládací panel
10 bodů