Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (43)

plakát

Prometheus (2012) 

Chci, abyste se z Promethea podělali strachy, říká Ridley Scott - K náznaku podělání před filmem stačil krátkej trailer tý šílenosti z Černobylu, ale Prometheus fakt bohužel ne. Film úplně vo ničem, jak řek Beny - vyplácli sme 160 korun za hovno, kterýmu ještě navíc nerozumíme. Začátek nebyl špatnej, ale ten příběh dál akorát nastolil otázky (především ohledně robota proč udělal tohle a tamto.. počínaje tím proč mu stříknul tu černý svinstvo do šampíčka), ale nedal odpovědi a popravdě řečeno, mě ani odpovědi moc nezajmaj. Skvělá byla Charlize Theron, naopak nechápu proč starýho seschlýho dědka nemůže hrát starej seschlej dědek, ale namaskovanej "mladík"Guy Pearce vypadající velmi uměle a směšně. Finální vyflusnutí vetřelce bylo úplně trapný. Pro mě Ridley Scot není definitivně krom Vetřelce dobrý režisér...

plakát

Druhý dech (1988) (seriál) 

Tohle je skvost naší socialistickokomunistické produkce. Po dvacetidvou letech je to vážně hodnotná sonda a fakt by mě zajmalo, jak se tvářej herci, který v tom hráli, když se viděj v hlavnim vysílacim čase :)

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Nemůžu dát víc. Hodina filmu totální citovka - z jedný strany starej dementní tatík, kterej byl určitě Francův dobrej kámoš odmalička, nikdy se nepohádali, prostě ideální parťák, z druhý strany roztomilá opička, nejdřív miminko siroteček po zabitý mámě vopici v laborkách, pak roztomilej vopičí puberťák, no comment.. bitka na mostě jo Ceaser is home, fajn, Franco je z toho opět dojatej a šťastnej, ale to, že se právě všechno strašně posralo a nastal ten největší průser lidstva tam jaksi nějak chybí.. ohledně vanilkový zmrzky souhlas s Enšpíglem :)

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Stargate Universe je úplně jiná, nenavazuje na předchozí standardy Sg1 ani Atlantidy. Nenajdete tady tým složenej z vtipálka, roštěnky, killera a geniálního vědce, který každej den zachraňujou svět během posledních pár minut. V universe jsou normální celkem nasraný lidi, z nich téměř nejchytřejší doktor je pěkná kurvička, stejně jako vlastně většina ostatních a mnohem víc než celou první řadu se snaží heknout heslo k hlavnímu počítači, který by McKay heknul za 3 minuty a 25 vteřin. Najde se tu pár krutejch dílů, ale všechno se to nese v dost ponurý atmosféře, vtípků naprostý minimum, ani se netěšim na další díly, jen sleduju, co bude.. a moc mě to nebere. Dá se přirovnat k BSG, hodně politiky, keců a odhalování povah lidí, ale BSG je rozhodně lepší.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

"Je to seriál o masovym vrahovi, ale takovym kerýho fakt budeš mít ráda, koukni se na to.." tak takhle mi Spunky doporučil zkouknout Dextera. Ze začátku jsem ho teda moc ráda neměla, v některých chvílích sympatickej týpek a za chvíli s úplně nechutnym výrazem. Přesně tak, jak má asi bejt, Michael C. Hall rules! Každopádně po první řadě bylo jasno, že ho zbožňuju. Tenhle seriál má každou další řadu stejně dobrou nebo dokonce lepší, než byla ta předchozí (i když je to logicky nemožný, je to tak :) Příběhy jsou naprosto propracovaný do detailu, Dexterův brácha skvělej začátek, Triniti dokonalej hnus, poslední řada bez Rity (i když jsem jí to nepřála) s Lumen bomba.. Policejní metro Miami partička beng je super.. Dexter zatím ani jednou nezklamal, což o žádnym jinym seriálu asi říct nemůžu.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Po velmi dlouhou dobu jsme se v kině tak nezasmáli jako u tohohle filmu. Navíc byl natáčen na našem gymplu, v našich třídách, ta kuchařka - stará šéfová :) je zcela identická zaměstnankyně školy a před patnácti lety nám na talíře kydala kaši úplně stejně :) Neznámí hlavní kluci herci jsou super plus. A Kristýna Lišková nám zcela učarovala :) Souhlasím s Enšpíglem chci ji v dalších a dalších filmech.

plakát

Snídaně na Plutu (2005) 

S tímhle příběhem a hlavně hrdinou jsem se fakt ztotožnit nemohla, takže spíše než příběh (který teda nebyl nic extra) jsem sledovala Cillianův herecký výkon, je to borec. Ale tenhle film se mi prostě nelíbil..

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Některý díly nic moc, ale totální ligovka s novym trenérem Ivanem Trojanem, a celkově bez Ondry Vetchýho by to nešlo, je výbornej.. velký plus je i výkon Luďka Soboty, je to dokonale uvolňující, když nehraje dementa, ale normálního člověka.

plakát

Stalo se (2008) 

tenhle film je fakt moc.. záběry na stromy a pole ve větru, ze kterých má člověka jímat nebetyčná hrůza, kolem hlavních hrdinů visí na stromech oběšenci, lidi skákají ze střech a lehají si pod sekačky na trávu a Zooey řeší, že byla po práci v cukrárně v Joem a že to Markovi neřekla, ale že Joe pro ní nic neznamená a hororové finále se šílenou babou Jonesovou je vážně kvalita :)