Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Blue Beetle (2023) 

Na film jsem zašel bez jakéhokoliv očekávání a příjemně překvapil. Sympatický hrdina, svižný děj a vtipné hlášky. Od letní komiksovky vlastně ani víc netřeba.

plakát

Sedmý syn (2014) 

Nezaujal, nepřekvapil... Ovšem jako oddechovku pro fantasy blázny jistě doporučuji. Hlavní hrdina mi ale moc neseděl, asi by bylo lepší, kdyby roli hlavního hrdiny dostal John Snow (Kit Harington), ač zde hrál jenom chvíli, jeho herecký výkon ve všem překonal nepřirozeného a ulízlého prince Kaspiana... Jinak kromě Johna kladně hodnotím i J. Moore a A. Vikander.

plakát

Dárce (2014) 

Velké očekávání vedlo ke zklamání...

plakát

Velká šestka (2014) 

Tak tomuhle se vyrovná jen málokterý animovaný film. Pěkně mě dostal.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Peter Jackson zazvonil pohádkovým zvoncem, a ohlásil konec jedné velké fantasy trilogie, no vlastně jedné malé knížky zfilmované na tři díly. Konec to byl velkolepý. Rozrušená Galadriel mi vzala dech spolu s bojujícím Sarumanem a Elrodem. Celý film se nesl velkou bitvou mezi dobrem a zlem, takže napětí tu bylo více než v předešlých dílech dohromady. Nejvíce mě asi dojal závěr příběhu Killiho a Tauriel, příběh dvou postav, které jsem ze začátku odsuzoval...

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Pro mě nejlepší film pro rok 2014, nechybí mu šťáva, napětí a ani vtip. Marvel se vytáhl, však už bylo načase přijít s něčím novým...

plakát

Lucy (2014) 

Celkem specificky natočeno a zahráno, ale proč ne?

plakát

Interstellar (2014) 

Na Zemi už holt ani ta pšenice neroste, a proto je zapotřebí prozkoumat vesmír a najít jinou úrodnou půdu pro lidské sémě. Přidejte k tomu výbornou hudbu, sympatickou Ann H. a trochu na city hrající otcovskou lásku k dceři a dostanete překrásnou podívanou. Záběry z vesmíru dokázaly opravdu vzpružit i jednoho zatvrzelého vozemboucha.

plakát

Ranhojič (2013) 

Opravdu krásný příběh, škoda že to mělo jenom dvě a půl hodiny. Klidně bych to vydržel i déle.