Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Hollywoodské rajdy s motorovými pilami (1988) 

FOD 2014 - kazdy by mel tuto perlu shlednout. Ac je tento snimek oznacovan jako Becko ci trash, klidne se odvazim rici, ze svym nadhledem, lehkosti a humorem predci i lecktery kasovni trhak.

plakát

Přežijí jen milenci (2013) 

Tento film me naplnil beznadeji a odhodlanim najednou... Je to mimo moje chapani. Presto jsem byl oslnen, minimalne skvelou hudbou.

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) odpad!

Tohle ma tak daleko k hrdinskemu filmu jako Spekacky z Kauflandu k masu... Je to koukatelne, ale neni to Herkules, proc mu nedali jine random jmeno a mozna by to bylo o trochu lepsi..

plakát

Casino Royale (1967) 

Nejsem si jist, jestli je tohle ta nejlepsi nebo nejhorsi Bondovka EVER...

plakát

Král Škorpion - Bitva osudu (2012) odpad!

Jak tomuto, já to snad ani neumím popsat, protože film to rozhodně nebyl, někdo mohl dát byť jen jednu hvězdu... To nechápu.. Je to tak laciné, až to bije do očí. hlavní hrdina postrádá všechno. Děj je tragický, přehláškováno, ještě k tomu trapně. Překombinováno, geograficky špatně, a pak ninjové? A Germán? A chudák Batista...

plakát

Král Škorpión: Vzestup Říše (2008) 

Dává tomuto naprosto zbytečnému filmu 1 hvězdičku, jelikož ta část filmu, než se objevil Minotaur byla obstojná a potom už následoval pád do hlubin zapomnění a temnoty. Scéna, kdy Číňan a Hrdinka bojují se strážemi a posléze s ohněm byla tak zbytečná, že někdo musel držet pistoli u hlavy střihače. A další pistoli museli držet u hlavy jeho kočky, aby nerozstříhal celý ten film... Nejhorší na tom všem je, že existuje i třetí díl, na který koukám právě teď a pro který bych potřeboval ještě horší hodnocení než odpad...

plakát

Poslední plavky (2008) 

Vite, tento film byl tak blby az to zabolelo, ale kdyz jsem se od toho odprostil, tak jsem se nakonec i docela bavil.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) odpad!

Nechci aby to vyznelo moc trivialne, ale podle meho nazoru je tento film blby od zacatku az do konce.. Hlavne sceny s limuzinou.. A jak mala americka holcicka zachrani sveho tatinka a Pana Prezidenta diky mavani s vlajkou... No tragedie. A mr. Tatum neumi hrat, mozna umi tancovat a delat striptyz, ale hrat neumi... A vlastne diky tem vlajkam nastane klid zbrani na celem svete :D No co k tomu dodat.. USA, USA, USA. Oproti filmu se stejnou tematikou, vydanemu o trosku drive, je toho des a bes.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Velmi mne mrzi, ze nelze hodnotit kazdou serii zvlast. Prvni serie byla, pro mne, po dlouhe dobe neco fantastickeho, na co jsem se tesil. Bohuzel kazda dalsi rada byla horsi a horsi, plna az k prasknuti zvraty, aby se nejak zakamuflovala ztrata deje a poselstvi.. 5* za prvni serii.