Reklama

Reklama

Král Škorpion - Bitva osudu

  • Česko Král Škorpion 3: Bitva osudu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Kdysi prosperující Mathayusovo království je v troskách. Překvapivě to nebyl člověk, kdo krále srazil na kolena, ale plíživá a strašlivá morová nákaza, která si vyžádala i život jeho ženy. Mathayus se opět stává obyčejným žoldnéřem. Egyptu nyní vládne mocný král Horus, jeho mladší bratr Talus je ale přesvědčen, že králem se měl stát on. Aby mohl svrhnout krále, vydává se se svou armádou na Dálný východ pro Knihu mrtvých, kterou má u sebe bratrův spojenec, král Ramusan. Ten, aby Taluse zastavil, najímá Mathayuse a společně s ním i germánského válečníka Olafa. Mezitím Talus unese Ramusanovu dceru. Pokud ji Mathayus zachrání, Ramusan mu ji dá za ženu a s ní i celé své království. Podaří se Mathayusovi znovu získat dávnou moc a slávu? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Na jedničku to samozřejmě nemá, ale oproti dvojce je to obrovský skok dopředu! Fajn příběh, spousta tak chvilek s Bostinem Christopherem, které byly tak trapné až byly vtipné. Výborný záporňák Billy Zane! Samozřejmě skvělý Ron Perlman, který se mi ale zdá, že hraje v každém druhém filmu. Dostatek akce a ke konci démoni MMA Kimbo Slice a WWE Superstar Batista! Jediným opravdovým mínusem toho filmu je sám jeho hlavní hrdina. Victor Webster je pro mě neznámý, necharismatický a nezajímavý herec, který nepředvedl prakticky nic. Kdyby hlavním hrdinou byl znovu The Rock, tak si myslím, že se může trojka rovnat jedničce. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzniklo fajn béčko, pak vzniknul nudný spin-off, pak hrozný prequel hroznýho spin-offu a teď vznikl k uzoufání nudný sequel. Victor Webster si nechal narůst vlasy jako The Rock, aby si ho někteří nevšímavý diváci chvilku spletli. Pro jistotu je na plakátu i Ron Perlman, který je s přehledem nejznámější herec z týhle sebranky. Jenže Ron se ukáže na začátku dvakrát a pak na konci, pokaždý řekne pár replik a jde zase pryč. Klasika marketingu těhlech céčkových kravin, který nejsou ani vtipný, ani moc akční. Akce tu vypadá jak mix televizního Hercula a Xeny, víc asi nepotřebujete vědět. ()

Reklama

sarfian 

všechny recenze uživatele

Zase som o niečo mudrejší. Kto by to povedal, že za čias Krála Škorpióna to tam hýrilo nindžami. :o) Ty jjoo. No aj keď je to trošku pochybný film v ktorom aj tie bitky nie sú boh viečo(hlavne tie v pozadí sú ako na historických výstavách), film ma celkom pohodovo zabavil. Napriek jeho nedostatkom menej ako 3 nemôžem dať.VIDENÉ 1x ()

GOREGASM odpad!

všechny recenze uživatele

Kapánek lepší než Mulcahyho Vzestup říše, pořád ale jde o hodinu a půl dlouhou torturu, při níž se možná přistihnete se škodolibým úsměvem při pohledu na bahnem se brodící kariéru Billyho Zanea. Zarážející je i účast Rona Perlmana, který letos zaválel v Refnově Driveu a podobně znuděné exhibice nemá zapotřebí. Ale kdo ví, jak je v New Yorku drahé bydlení :-). Odvaha tvůrcům nechyběla, talent rozhodně ano. 5% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tak a tuto začala už aj tak ľahká séria padať ku dnu. Nie je to síce odpad, na to ešte triky, výprava aj obsadenie stačilo, ale veľká zmena. Victor síce riadne nabral od Mutant X, ale Rock je Rock. Aspoň tie "cameá" Davea Bautistu a Kimbo Slicea boli dobré. Naproti tomu Billy Zane a hlavne chudák Ron Perlman, tí sa tu ocitli asi nešťastnou náhodou a museli to potom aj ľutovať. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)
  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)

Reklama

Reklama