Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Hledání (2016) (TV film) 

Sice mi je dodnes líto, že místo dalších sérií přichází "pouze" film, ale nakonec je to skvělé zakončení celého Hledání. Povedený film se šťastným koncem pro všechny, co víc si přát?! Člověka to přiměje zamyslet se nad svým životem, vztahy a tím vším okolo a dodá mu to naději, že vše nakonec skončí tak, jak má a hlavně dobře!

plakát

Everest (2015) 

Nejsilnější film roku 2015!!

plakát

Hledání (2014) (seriál) 

THE BEST TV SERIES EVER! 100%

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Takovýhle konec rozhodně zaručí, že se člověk přijde podívat i na další díl... za mě je to jedna velká spokojenost! :) Především skvělá práce s napětím, divák musí číst i mezi řádky, čímž je udržován po celou dobu filmu v pozornosti, aby mu nic neuniklo! Velká spokojenost s výběrem herců (nepříliš profláknutých a známých) a konečně film tohoto typu, ve kterém není hlavní hrdina žena ale muž! 90%!

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Kdy jsem viděl prvních pár minut filmu, tak jsem si říkal "super, další film, kde nejlepší scény byly všechny v traileru...". Opak byl ale pravdou a film mě velice překvapil. Vtipné scény, neotřelý, drsný humor a sem tam nějaké cliché, svižný spád... co víc si od komedie přát. Za mě je to 88%!

plakát

Sex Tape (2014) 

Tak dobře jsem se v kině už dlouho nezasmál! Prostě komedie, jak má být! 85%

plakát

Tři oříšky pro Popelku (1973) 

Je to ta nejlepší česká pohádka s jedinečně krásnou a nezapomenutelnou Popelkou. Klasická pohádka, která se v tomto zpracování stává kultovním a tradičním požitkem, který neodmyslitelně patří k vánočním svátkům!!!

plakát

Mrazík (1964) 

Jedna z mála vánočních tradic, které nikdy neopomenu je, podívat se na Mrazíka a Popelku, bez nich by to nebyly ty pravé Vánoce! Nelze hodnotit jinak než pěti hvězdami!

plakát

E.T. - Mimozemšťan (1982) 

Patrně první film s mimozemskou tématikou, který jsem, kdy viděl, a který ve mě probudil lásku k těmto filmům. E. T. - Mimozemšťan, pro mě představuje klasiku, na kterou se vždy rád podívám a vždy si podívanou skvěle užiji. Zkrátka jsou filmy, které se vám nenávratně zaryjí do paměti a také do srdce! 95%!