Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Jsem agent (2002) 

Na to ze tam hraje Eddie Murphy a natocila to Betty Thomas je to az moc dobry film. Navic Owen Wilson je muj oblibeny herec, takze to je spis ***1/2.

plakát

Bláznivá škola (1996) 

Na odreagování jedna z nejlepších komedií. Prostě vypněte mozek a jen se smějte. Jon Lovitz je opravdu skvělý...

plakát

Van Helsing (2004) 

Tak o třídu lepší než liga výjmečných, ale stejně jen průměrný film se skvělými efekty. Ale bezkonkurenčně film s nejhorším Draculou všech dob. Roxburgh se na to absolutně nehodil, úplně postrádal charizma. Frost z bladea ho strčí do kapsy i s chlupama.....

plakát

Jízda do pekel (2001) 

Vcelku průměrný thriller se slušnou atmosférou. Nenadchne, ale v žádném případě neurazí....

plakát

Pokrevní bratři (1999) 

Obrovské překvapení. Od tohoto filmu jsem vůbec nic nečekal, ale o to víc jsem toho dostal. Perfektní kamera, skvělá hudba a Willem Dafoe v bezchybné roli homosexuálního detektiva. Už se moc těším na připravovaný druhý díl.

plakát

Con Air (1997) 

Sice trochu slabší než Skála, ale i tak nadprůměrně nadprůměrný thriller. Hlavní lákadlo je určitě skvělé herecké obsazení, ale Cage mi s dlouhými vlasy moc neseděl. Prostě duo Don Simpson/Jerry Bruckhaimer byla továrna na ty nejlepší akční filmy a kasovní trháky.

plakát

Skála (1996) 

Úplně dokonalá a strhující akce. Film nemá snad žádné slabé místo a Bay po Mizerech dokazuje, že umí natočit vizuálně nesmírně přitažlivý film. Sean Connery a Ed Harris excelují a do dua těchto skvělých herců se bez problémů propracoval Nicolas Cage ve skvěle zvládnuté roli a určitě nezůstal ve stínu těchto dvou filmových veteránů. Hlavně Harrisův ,,záporák" je skvělý. Ze všech záporáků co jsem kdy viděl působí nejvíc kladně, takže ho opravdu nemůžete nenávidět. Navíc ůplně skvělá hudba povyšuje tento film do sfér, kde se Nebezpečná rychlost a podobné ani nepodívají. Jednoduše jeden z 5 nej akčních filmů.

plakát

Loupež po italsku (2003) 

Celkem příjemný film na sobotní večer. Děj má sice pár slabých míst, ale to se dá překousnout. Na druhou stranu se mi celkem líbila hudba, nic světoborného ale dala se. Jenom mi tam moc neseděl Edward Norton. Vypadal že tu roli hraje, protože mu to někdo vnutil. A taky je škoda, že Sutherland byl tak brzo po smrti. Alespoň po sobě zanechal hezkou dceru...:) A za zmínku určitě ještě stojí ty krásné a našlapané mini-coopery, ty byli z celého filmu nejlepší (až na Charlize Theron)

plakát

Nezvratný osud 2 (2003) 

Mnohem lepší než první díl. Hodně černého humoru, úmrtí hrdinů jsou promyšlené do posledního detailu a krví se taky nešetřilo. Je to sice trochu nastavená kaše, ale to není důležité. Důležité je, že jsem se skvěle bavil až do konce. Tak má vypadat kvalitní pokračování.

plakát

Nezvratný osud (2000) 

Asi jeden z nejoriginálnějších hororů posledních let. Ale jinak klasická vyvražďovačka teenagerů s tím rozdílem, že nevidíme vraha. Hlavní hrdinové velmi hezky umírali, atmosféra taky ušla, takže to byl lepší průměr. ***1/2