Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý agent Alex Scott dopadne v uzbekistánských horách pilota, který prodal obchodníkovi se zbraněmi Arnoldu Gundarsovi neviditelné vojenské letadlo, zvané Čepel. V Los Angeles se na poradě seznámí s detaily další akce. Musí se vydat do Budapešti, kde se Gundars chystá letadlo prodat. Vystupovat má jako asistent černošského boxera Kellyho Robinsona, který se utká o mistrovský titul a na žádost prezidenta souhlasil, že se tajné operace zúčastní. Spolupracovat mají také s atraktivní agentkou Rachel a slavným špionem Carlosem. V Budapešti unese namyšleného boxera krásná tmavovláska a v tovární hale ho nutí prozradit jméno svého komplice. Naštěstí šlo jen o test, který měl boxera prověřit. Dívka je ve skutečnosti agentka Rachel. Vybaveni replikou zlatého Gundarsova pera, ve kterém je ukryto sledovací zařízení, se vydají na party, kterou obchodník pořádá ve svém sídle. Podaří se jim pera vyměnit, Alex pronikne do pracovny a stane se svědkem prodeje letadla čínskému obchodníkovi. Kelly však omylem spustí alarm a muži musí uprchnout. Další den se agenti vydají za obchodníkem do lázní. Je to však past. Strhne se divoká přestřelka, během níž Rachel zahyne. Kelly v poslední chvíli dorazí do sportovní haly k zápasu o titul mistra. Alex se mezitím, ukryt v Gundarsově autě, dostane k letadlu, které právě přebírá nový majitel, Číňan Zu Tam, který hodlá dopravit do Washingtonu jadernou bombu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Od hlavných predstaviteľov som fakt ale fakt nič nečakal. Výsledok ma však príjemne prekvapil a celkom som sa aj bavil. Dokonca som sa aj pár krát uškrnul čím som dal veľkú poctu Owenovi Wilsonovi ktorého som považoval za vtipného len po boku Jackieho Chana. Príjemná komédia odporúčam, no nečkajte nič extra. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dobře, že ani jeden z nesourodé dvojky nebyl úplný neschopa a dohromady si sedli skoro od začátku. Jinak ovšem nepředváděli zrovna důmyslnou legraci, hlavně v bídné, přepálené akci s trčícími hláškami z postsynchronů, přičemž Murphyho nekonečné verbální eskapády často vyloženě otravovaly. Škoda, protože nemálokrát jsem se Owenovu podceňovanému, zamilovanému agentovi zasmál (a Famke Janssen to málokdy seklo víc). Dáme sledovačku? ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Blbá a rýchlo prešumiteľná, ale pomerne zábavná oddychovka. Ústrednej dvojke to spolu svedčí výborne. Ich spoločná akcia infiltrácie do postele Famke Janssen ma rozosmiala do kolien. Menej kultivovaná komédia než Showtime, ale oveľa zábavnejšia. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Divný film. asi to měla být komedie. Nejlepší je to v originál, protože slyšet mluvit murphyho za to stojí (hned si vzpomenete na osla ze Shreka - kterého daboval). Nicméně jsem nepochopil zda to má být parodie nebo jen komedie... snad kazdy film s o. wilsonem je prostě diwny. od zoolandera, přes shangai knighst, tenkrát na východě nebo zámek hrůzy. Ty filmy nelze odsoudit, ale nelze je chválit a člověk z nich má VELMI rozporuplné pocity... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pozrel som si to a po dlžizných rokoch musím uznať, že na jednej strane to až tak moc viditeľne nezostárlo, no na druhej strane musím skonštatovať, že toho fakt dobrého humoru je tam na moje pomery pomenej. Pritom dvojka ako Owen Wilson a Eddie Murphy by mala v rámci svojej totálnej nesúrodovosti priniesť automaticky zaujímavejšie sledovanie, žiaľ nestalo sa. Samozrejme film nie je zlý, dokonca je viac ako len slušný, ale ten pocit, že to mohlo a aj malo byť lepšie, ten človek po jeho zhliadnutí jednoducho stále má. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina celkem ve třech kategoriích, a to nejhorší remake, nejhorší herecká dvojice a nejhorší herec, o kterou se zasloužil Eddie Murphy. (Terva)
  • Producenti chtěli herce Denzela Washingtona a jiného režiséra, studio však vybralo Betty Thomas a navíc vyloučilo, aby do složení štábu promlouvali producenti. (Courtemanche)
  • Natáčení probíhalo i v České republice. (I.T.I.S)

Reklama

Reklama