Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor

Oblíbené filmy (7)

Ink

Ink (2009)

No považte, kolikrát se vám stalo, že zapnete film, po hodině sledování si furt říkáte "sakra co to je?" a přesto to nejste schopni vypnout, neboť vás to zarylo do gauče? Dokonalé veledílo, které když vydržíte do konce, shledáte úžasnou podívanou.

Strážci Galaxie Vol. 2

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

Na tendle film jsem se těšila opravdu dlouho a jsem ráda, že mě nezklamal.. ani trochu. Jak už tady někdo psal (nelze nesouhlasit), líbí se mi, že tahle "dvojka" se nijak nesnaží předčít jedničku (jak tomu u filmů často bejvá) a zbytečně se mega koninama snížit. Prostě pokračuje ve svém perfekcionismu..

Trhlina

Trhlina (2019)

"No ty vole.." Hlesla slečna sedící přímo za mnou když padla i poslední scéna, její zhodnocení považuji v nejlepším slova smyslu za přesné. Zbožňuju opuštěné domy (ideálně bývalé psychiatrické léčebny), které drží tajemství minulosti. Zbožňuju záhady a ze všeho nejvíc tu z Blair Witch. Trhlina měla být všechno dohromady a bylo mi jasný, že si ji nenechám ujít (Bebjak a Maštalír jsou milými plus). Knihu jsem nečetla, ale film mě po přehršli amerických "hororů", kde je nejděsivější práce zvukařů, nadělil tak parádní zážitek jako dlouho ne. Smekám před kolegy ze zahraničí, protože empatie s postavami zafungovala na 100% a já se bála tak, že mi z toho bylo několikrát až nevolno.