Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Hříchy pro pátera Knoxe (1992) (seriál) 

Zajímavý nápad natáčet živě, ale hrozně nevyrovnaná kvalita dílů i výkony herců. Celkově průměr. A ještě jedna věc mě vyloženě štvala – proč tam himl všichni museli pořád tak hulit!!! Jakoby herci nevěděli co dělat s rukama. Ještě to chápu v baru, tam to tak nějak patří, ale tam hulej všichni a všude. A pořád…

plakát

Obr lidožrout (2008) (TV film) 

Tak nevim. B-movies mám celkem rád, ale tohle si nepůjde. 90 minut filmu jsem zhlédl během 40 minut a to jsem se ještě snažil moc nepřeskakovat. Zlatej Shrek! Herci byli nesympatičtí, trikové scény na úrovni filmů z let šedesátých, příběh taky nic moc… a ani sranda to nebyla. Prostě jsem nenašel nic moc, co by se mi líbilo. Jedna hvězda je za snahu a taky proto, že existují určitě ještě o něco horší filmy.

plakát

Alien Vs Ninja! (2010) 

Super film, to musíte vidět! Ninja katany proti vetřeláckým vocasům (doslova). Taky to vypadá, že ufounům se líbí japonský holky. No alespoň to zkusil, dokud ho nepíchla do rozkroku… Bohužel jsem tento výtvor viděl jen v němčině, takže mi asi uniklo mnoho hlášek, ale i tak to stálo za to. Takže jestli máte náladu na crazy movie (a máte pokud možno něco upito, jako jsem měl já) tak do toho rozhodně jděte!

plakát

Burial of the Rats (1995) (TV film) 

Jednu hvězdu dávám za pěkný holky, jinak to nestojí ani za to. Je to nuda a není to zajímavý ani jako parodie… Zachraňují to jen ty holky a jejich prdelky a par soubojových scén. Třeba katův pacholek pečený na žhavém uhlí :-)

plakát

Když dinosauři vládli světu (1970) 

Akita mikro jokíta pata. Akita makan utala jokíta utala! Akíta jokíta kajla makala, mikro jokita utala matata. Unta makala akita! Výhoda tohoto díla je, že nepotřebuje ani titulky, ani dabing. "Jokíla makala" rozumí snad všichni. Takový pravěk bych si dal líbit. Fešný holky, chlapi se evidentně tenkrát nemuseli moc holit, sem tam ulovit nějakého toho triceratopse a večer o zábavu je postaráno. Jenom děvčata musela mít problém sehnat občas nějaký ten hřeben, aby si mohla nakupírovat vlasy... :-)

plakát

Pravěk útočí (2007) (seriál) 

Původně jsem dal dvě hvězdy, ale čím víc dílů jsem viděl, tím míň se mi to libí. Námět je zajímavý, ale zpracování je mizerný. Jednotlivé příběhy jsem slabé, triky nic moc a nejvíc mě ničí chování hrdinů. Absolutně nechápu, jak mohli při své tuposti a způsobu chování přežít tolik dílů. Asi to bude tím, že i většina zvířat se chová spíš jako zvířátka z kreslených seriálů než echt šelmy a specielně, když se mají konečně zakousnout do hlavního hrdiny nebo hrdinky, tak radši skučí a vrčí, než aby jednali.

plakát

Herkulova dobrodružství (1985) 

wow, takový zážitek jsem neměl od doby, kdy jsem viděl Piccaso Trigger. Úžasný Bčko nebo spíš Xko... Dokoukal jsem to s otevřenou hubou a ani teď si nejsem jistý, jestli to autoři mysleli vážně nebo si jen dělali prdel. Ale jsou tam pěkný holky!!

plakát

Doktorská pohádka (1982) (TV film) 

Super pohádka. Doktoři jsou úžasní a je vidět, že si to všichni užívají. Jak mám rád Menšíka, tak v téhle pohádce je rozhodně nejlepší Nárožný. Je vidět, že „doktorství“ je jeho koníček.

plakát

O princezně se zlatým lukem (2002) (TV film) 

Z téhle pohádky mám trochu smíšený dojem. Ani mi to nepřijde moc jako pohádka, ale spíš jako nějaká genderová studie. Dá se na ní ale koukat a jsou tam pěkný holky. Škoda, že tam nehrálo víc herců…

plakát

Kleopatra (1999) (TV film) 

Nic moc. Na TV film slušná výprava, ale to je tak všechno. Obsazení nic moc. Dalton nepostrádá jisté charisma, ale jako Ceasar mi moc nesedl. Kleopatra abych řekl pravdu taky nic moc, takovej studenej čumák, do postele aby si s ní člověk bral radši i ohřívací láhev. A nejvíc mě dostalo, když se Kleopatře představí Markus Antonius jako „Marc Anthony“. Fakt že jo, včetně krásného amerického přízvuku! Dohromady je to celkem nudný film, ale jestli nemáte co jiného na práci, tak se to dá s přestávkami na záchod a panáka dokoukat.