Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (245)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Určitě to nebylo myšleno vážně, to tu mnozí nepochopili. Začátek a konec super, škoda že do tohoto filmu vniklo prezidentování, Timur chtěl být originální, ale je to na škodu! Určitě doporučuji 6/10

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Hej viděli jste to vůbec? Trapné to nebylo ani náhodou, jedna z nejlepších komedií, jaké jsem kdy viděl. Jednička na to nemá, tady je vtip za vtipem , propracovaná kamera, spousta legračních nápadů, hezké prostředí, jste blázni!!!!!!Já doporučuji a jen se bavte.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Pro mě naprosto zbytečný, film! Téměř nic nového, nemá to tu akci a vtip, nevím z jakého důvodu se to točilo!!!!! Jo kdyby to bylo poprvé, tak proč ne, jako by měli natočit, opět Šestý smysl, či jiný film! Jó pokračování proč ne, ale tohle! Nechápu!!!!!

plakát

Americký zločin (2007) 

Je mi hrozně!!!!!!! Každý by to měl vidět, aby viděl co se může stát a jací jsme!!!!! Nastává milion otázek, proč, jak je možný, lidi jsou takoví a ještě horší, měli bychom s tím něco udělat a neexistuje spravedlnost!!!!! Elen Page opět úžasná, všichni herci super, ale mě je hrozně, nesnáším celý svět:(:(:(:(:(:(:(:(:(

plakát

Armageddon (1998) 

Je to hodně dobrej film ani nevim co přesně mi nesedne,že nedam 4* nevim, ale nedam a je to mezi. Herci super příběh v poho, chápu že se lidem moc líbí, já nevim, až to zjistim, tak to dopíšu!

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Jednou vidět určitě, je to v celku slušnej film, obsazení super a nápady ujdou! Občas to drhne a malinko se dost přehání, ale u tohoto tipu filmu, se musí přimhouřit oči, asi chtěli do jednoho filmu toho narvat moc a to je mírně na škodu, ale určitě doporučuji,hlavně těm kdo má rád akční filmy!!!!!!!

plakát

Atlas mraků (2012) 

Pro mě těžké, psaní! Šíleně, ale šíleně jsem se těšil a to asi byla chyba! Film je dost dobrý a stojí za to jej vidět, ale není to ta bomba co jsem čekal! Šlo to natočit lépe, ale pěkný a originální film!

plakát

Avatar (2009) 

Vše je napsáno určitě by měl AVATAR vidět každý, tei krom mimozemšťanů, aby neviděli jací jsme a my bohužel jsme! Máme z nich strach, ale nesmí se ukázat, že jsou slabší, nebo nedej bože by z nich mohlo něco kápnout! To jsem si vzal z tohoto já!!!!!10/10

plakát

Avengers (2012) 

Spousta hrdinů, spousta akce, hlášek! Jednoduše paráda baví mne to!!!!!