Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (245)

plakát

Krvavé pobřeží (2009) 

Vše špatně!!! Jediný pozitivum je, že asi tři asijští herci nehrajou zas tak špatně, jinak nemám rád asijské filmy a opět se mi to potvrdilo, vždyť to je ukrutně, slabuduché, stupidní dílo, jen hodně lidí lodí, ohně a vůbec všeho! Jistě se klidně může stát, že někdo kdo má milion vojáků, proti šedesáti tisíc a mezinimi řeka, bude čtrnáct dní čekat, aby si vojáci odpočinuli fotbalem a spojováním lodí, aby námořníci neměli mořskou nemoc, když dojet na druhou stranu trvá 10min a nejdřív pošle setinu svého vojska, aby mohl na tu druhou stranu dojet, když by to vojsko rozdrtil za půl dne a čajík si mohl dávat, dalších 30 let! No zhovadilost bez logiky, kdyby to bylo vše dají se přihmouřit oči, ale těchto stupidních věcí je zde až moc:( bohužel, jen množství a efekty film nedělá u mne 20% a ztráta času!!!!!!!

plakát

Krabat: Čarodějův učeň (2008) 

V celku povedené, ale na 4* to není, herečky to ujde, ale vnitřně jsem cítil, že to není zcela ono pro mne tak 65% a určitě se na to mrkněte!

plakát

Pro strach naděláno (2012) (seriál) 

Naděláno má mít reiža, že vypustil do světa, takovou parodii, když vyprávíš vtip a nikdo se nesměje, cítíš se trapně a zde je té trapnosti bohužel až příliš! Rozhodně se smát, když někomu spletou jméno nehodlám a po dvacáté již vůbec ne a tomu, že otec olizuje uřízlou ruku své dcery, také ne, něco je zde k pousmání ale jen tak za 1* a již to nechci vidět!!!

plakát

Nezapomenutelné prázdniny (2013) 

Jo hodně dobrej filmek! Přesně 4* alespoň nemusím přemýšlet kolik * dám! Rozhodně se nebudete nudit, příběh krásně plyne a já si to užíval!!! Herci jsou ůžasní a já mohu jen doporučit!!!!

plakát

Bonnie & Clyde (2013) (seriál) 

No tak nějak to mohlo být, hlavně policajti je honili v pomalejch autech, s pistolkama, proto je dlouho nemohli dostat, protože oni na tom byli naopak! Zabiješ jednou a už to jede, v tý době bylo zločinu hodně a policie a bezpečnost bank a lidí na tom nebyla nic moc, není divu, že to Bonnie a Clyde využili. Mě se to v celku líbilo Holliday Grainger je úžasná a jestli Bonnie byla stejná, nedivím se, že Clyde udělal co jí na očích viděl!!! Mě se to líbilo, ale asi jednou stačilo, ale vidět by jste to měli doporučuji!

plakát

Noc na Zemi (1991) 

85% no to je síla, opravdu to s těma 5* myslíte vážně? Se na to někdo koukal ještě podruhé, tak to vám závidím, já se nudil, né úplně, ale je to tak 50% musím dát 2*, páč co vy tu zde provádíte a o čem píšete, zřejmě to myslíte vážně, ale u mě zas dílo co je nadsazováno, já se nudil a sledovat to celé od začátku do konce, si myslim bez šance!!!!! Koukal jsem na to dva měsíce vždy po14ti dnech, jsem se přinutil si pustit další příběh a ve směs nuda o ničem jediný co má 100%, že to už nikdy neuvidím!!!!!!

plakát

Red Faction: Počátek (2011) (TV film) 

Opravdu nic v tom filmu nefunguje, musíte hodně zavírat oči a i tak je tam hrozně přešlapů a hlavní hrdina, no budu schovívavý ostuda, jsem sklamanej, už nikdy!

plakát

Kameňák (2003) 

Hej lidi ono to má přes 60 lidí v oblíbenejch a přitom jen 27%, rozhodně to není odpad, nejste soudný, tak dobře nemáte rádi vtipy a jste suchaři, ale to je , váš problém!!!!!!

plakát

Z nuly hrdinou (2002) 

Já se bavil klíďo bych to viděl zas, něco se nepovedlo něco jo, ale čekal jsem to mnohem horší, rozhodně je to lepší než procenta napovídají! Klidně si to pusťte, mě to bavilo!