Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Opravdu skvěle natočený film, příběh s gotickou atmosférou, kde nechyběla romance, úmrtí postav, zvrat a duchové, kteří vypadali konečně temně a jinak. Film mě vtáhl do děje, spokojenost.

plakát

Deadpool (2016) 

Laciný vtípky, občas nucené. Zbytečné vulgarismy. Akční scény měli šťávu. Zbytečně nadhodnocený film, kvůli kterému jsem do toho kina šla, to byla chyba, cílená skupina tak 13 až 15, na to že sál byl z půlky plný se smalo tak 5 lidí, kterým laciné sexuální narážky připadali velmi vtipné. Jedna hvězda za akci.

plakát

Čarodějnice (2015) odpad!

Nudné, dlouhé a nezáživné. Horor ani omylem. Něco se děje a rodina se modlí, znovu se děje něco divného a rodina co, opět se modlí a takto film jede celou dobu. Film o čarodějnici, která se jen mihne, asi šla s kozlem na pivo, uvidíte lesy a chatrč. Tohle si nezaslouží nic jiného než odpad.

plakát

Vincentův svět (2015) odpad!

Film úplně o ničem, nechápu, že ho vůbec někdo vytvořil. Po 20 minutách vypnuto. Jasný odpad.

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Zajímavý pohled do historie, ale to je tak všechno, jinak nudné a zbytečně rozvleklé.

plakát

Daleko od hlučícího davu (2015) 

Pár světlých chvilek tu je, ale celý film to nemůže zachránit. Hrdinka, která má být silná a nezávislá, je asi v první části filmu. V půlce se zní stává hrozná naivka, která si vezme největšího blba, má dluhy, nic nezvládá a nakonec jí zachraňují muži. Jediné pozitivum je krajina a vražda z vášně.