Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (825)

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) 

Ohromně statečný pokus. Tvůrci se nebojí pohybovat na hranici velikého trapna a herci se do skečů vrhají opravdu s elánem. Po časech České sody ojedinělý projekt, který někoho baví, jiného dráždí, ale rozhodně je o něm slyšet, neboť velmi provokuje.

plakát

NESHOW (2013) (pořad) 

Ohromně statečný pokus o zábavnou dvacetiminutovku ve stylu České sody. Tak provokující jako Čtvrtníček a spol. sice nejsou, ale z talentu účinkujících se těží statečně. Když alespoň jednou za rok vznikne v České televizi něco podobného, bude to výrazně více než v minulé dekádě.

plakát

Cesta do lesa (2012) 

Tenhle film ze sebe nedělá nic lepšího než vyprávění o lidské povaze, nutnosti vždycky se nějak protlouct, myslet na rodinu a o úctě k přírodě. Polívka v roli burana samozřejmě ohromně přesvědčivý.

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Příběh se sice nijak dál nerozvinul, ale koneckonců - pro mě to byl hlavně sitcom. A jeho fóry pořád nevyčpěly. Ty záchvaty smíchu, které jsem měl u druhého dílu (Otocové a synové), ten bych přál každému, kdo si chce posílit břišní svaly.

plakát

Jaromír Jágr: stále na vrcholu (2012) (TV film) 

Sportovní dokumenty mě málokdy vyloženě baví, ale v tomhle případě necelá hodinka utekla jako nic. Pan Šíma prostě není sporťák a jeho střízlivý civilní přístup k Jaromíru Jágrovi jako člověku a ne jako ke stroji na góly je velmi osvěžující. Žádný střihák nejvydařenějších momentů, ale krátké a svižné rozhovory s lidmi z nejrůznějších oblastí spolu s četnými záběry do hokejové šatny.

plakát

Magical Mystery Tour (2012) (TV film) 

Jsem nadšen, kolik toho tvůrci a jejich spolupracovníci přiznali (o barevné inspiraci atd.). Úžasné, že dokument o filmu Magical Mystery Tour má o 4 minuty delší stopáž než samotný film. Objevuje se několik nepoužitých scén, a to včetně těch z návštěvy striptýzu...

plakát

Muddy Waters & Rolling Stones (2012) (koncert) 

Stouni se přišli poklonit muzice, ze které celou kariéru čerpají a bylo z toho úžasné setkání. I když zvláště Jagger a Richards by svými adolescentními výrazy mohli starší část publika rozčílit (drzí frackové od pohledu).

plakát

Na forbíně TM (2012) (pořad) 

Ohromná snaha o dílko na hranici talk show a zábavného pořadu. O Matonohově smyslu pro humor nemůže být sporu, ale tak pohotový jako například Karel Šíp není. Ale trapný jako někdejší novácké hvězdy naštěstí také není. Nelze hodnotit celkovou úroveň pořadu, když jednou je hostem Mádl a podruhé Budař.

plakát

Zpátky se Sobotou (2012) (seriál) 

Značně přitroublé spojováky a další příšerné ždímání archivu plného Káji Gotta ve zvonáčích...

plakát

Alois Nebel (2011) 

Je skvělé srovnat film s předlohou. Bez její znalosti by byl můj zážitek úplně jiný. Chápu, že pár vteřin filmu touhle technikou stojí desetitisíce, ale stejně musím konstatovat, že tak 45 minut tomu příběhu ve filmu ještě chybí.