Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (35)

plakát

Misfits: Zmetci - Epizoda 1 (2011) (epizoda) 

Nevím, jestli to bylo přitepleným, dvojitým Rudym nebo tím,, že svých prdlým chováním suploval chybějícího Nathana, ale s tímto serošem jsem skončil. Myslím, že druhou sérií se téma vyčerpalo a nerad bych si sympatický názor na seriál zlikvidoval.

plakát

Černé zrcadlo - Loch Henry (2023) (epizoda) 

Zajímavý námět i zpracování, napětí atd., ale v sérii Černé zrcadlo to nemá co dělat 😏

plakát

Silo - Venku (2023) (epizoda) 

Sakra, ostatní venku umřeli na nedostatek kyslíku nebo jed v báglu a co Julie? Celá první sérka fakt dobrá a Rebecca to hraje krásně, těším se na S02 :-))

plakát

Prvních 100 - Série 4 (2017) (série) 

Přestává mě to bavit. Děj se posunuje jen kvůli tomu, že se někdo začne chovat nelogicky, jako blbec. Postava, která doteď vystupovala tak nějak normálně, začne najednou prosazovat jiné názory, než má zbytek skupiny, někdo jí to vymlouvá, další jsou naštvaní atd. a hurá, zápletka je na světě. Možná by bylo lepší, kdyby byly motivace lépe vysvětleny, divák by to chápal, i když se mu chování postavy nelíbí. Dojedu čtyřku a končím.

plakát

Manifest - Season 1 (2018) (série) 

Velmi zajímavý nápad, na který by bohatě stačil film. Po čtvrtém dílu jsem si představil, že tohohle marastu bude ještě několik sérií a  skončil jsem. Zabily mě čím dál tím častější rodinné rozhovory a ani náznak vysvětlení podivných vidin.

plakát

Le Bureau des Légendes - Season 5 (2020) (série) 

Skvělý seriál, jehož pět sérií jsem zhltl za pár dní. Jen poslední díl mi přišel nedořešený, téma pomsty a její následky byly dost odbyté. Taky chudák Jonas má konečně známost....... Těším se na nějaký typ pokračování, jen bych byl rád, kdyby v tom hrálo co nejvíc původních herců, přece jen jsem si je za tu dobu oblíbil :-)

plakát

Le Bureau des Légendes - Episode 1 (2020) (epizoda) 

Bál jsem se, že to bude nastavovaná kaše, ale opět nezklamali a šlapou do toho napno. Těším se další díly závěrečné série.

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Zhruba od 8. dílu jsem začal mít bordel v rodinných vztazích. Postavy mě zrovna moc nezajímaly, hrátky s časem mi připadaly  nepropracované.

plakát

Stíny v mlze - Klec (2022) (epizoda) 

Všechny současný český policejní seriály jsou si podobný. Včetně herců, kteří neumí pořádně vyslovovat a šumlují přes polozavřené rty, zde P. Špalková. První díl svým zpracováním - nuda.