Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (445)

plakát

Manifesto (2015) 

Manifesto není film pro každého. Já sám jsem z něj měl velice smíšené pocity. Na druhou stranu ve ě ještě teď rezonuje a to jsem asi tak z 90 % ničemu nerozuměl. Druhý den jsem ale začal googlovat a nejenom, že jsem zjistil, že má závažné nedostatky v historii umění, v historii všeobecně, ale hlavně se mi začalo pomali spojovat vizuální orgie, společně s hereckým výkonem Cate Blanchett. Je úžasná! Hltal jsem každé její slovo, každý její výraz, pohled nebo gesto. Je to pro mě paní herečka se vším všudy.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Nebýt linky Rey a Kylo Ren, snad bych si řekl, že jsem ani nekoukal na Hvězdné Války. Ano jsou tam scény, které se asi zapíší do dějin tohoto opusu, ale celkově, to bylo dost blah? Nesourodé, natažené, zvláštně poskládané a naprosto nelogické dějové linie, které jen stěží aspoň nějak navazovali na Force Awaken. Luke zklamal, jako postava, tak jako "herec". Celková rozplizlost skoro 3 hodin byla vážně hodně. Fandím odvážným krokům, posunout tuhle ságu někam jinam. Ale to tohle se vážně nepovedlo.

plakát

Hráči se smrtí (2017) 

Flatliners jsou stejně tak plochý jako jejich název.

plakát

Všechny prachy světa (2017) 

Spousta vaty okolo, která moc nikam nevedla. O půl hoďky kratší by úplně stačilo.

plakát

Tvář vody (2017) 

Tvář vody je velice líbivý snímek. K dokonalosti tomu trochu chyběla šťáva, jakoby se někdo držel zpátky. Ale celkový dojem veskrze pozitivní.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Geniální. Hořké drama se spoustou hořkého humoru. Sonda do amerického maloměsta s dokonalými postavami a scénářem.

plakát

Bright (2017) 

Je to směšné, ale bohužel ne zábavné.

plakát

7 životů (2017) 

Všiml si vůbec někdo toho, jak vypadal celý Týden reálně, když byly všechny holky pohromadě?

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Ten jehož jméno si nepamatuji je moc digitální. Černý savec vyloženě trapný. Ryba unylá. Bleskosvod bez charakteru. Plechovka divná. Zase to celé táhne WW. Aspoň tam bylo spousta akce.