Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Biografie (6)

Riccardo Pizzuti (herec)

12.09.2014

Riccardo Pizzuti se narodil 28. května 1934 v italské Kalábrii. Jeho působení u filmu by se dalo shrnout pojmem hrající kaskadér. Filmu totiž propůjčil nejen své kaskadérské dovednosti, ale svým postavám i tvář a hlas. Podobně jako jeho kolega Sal Borgese, doprovázel a zdatně sekundoval dvojici Bud Spencer a Terence Hill v… (více)

John Franklin (herec / scenárista)

22.06.2013

Vlastním jménem John Paul Salapatek se narodil 16. června 1959 v Chicagu. Je druhou generací Američanů, jeho dědeček pocházel z Polska. Má celkem pět sourozenců. Tři starší bratry a sestru a ještě mladšího bratra. Maturoval na střední škole Dwighta Eisenhowera (1977) a následně promoval na Illinoiské Univerzitě (1983). Má… (více)

Bonnie Bianco (herečka)

31.01.2012

Bonnie Bianco (vlastním jménem Lory Bianco) se narodila v Greensburgu ve státě Pensylvánie 19. srpna 1963. Tato americká zpěvačka a herečka začala kariéru v raném věku. Už ve svých deseti letech účinkovala v muzikálech, na veletrzích, či při vystoupeních v nemocnicích a rekonvalescenčních centrech.Před zraky publika vystupovala… (více)

Robert Z'Dar (herec)

11.09.2008

Tento vysoký pořízek se narodil 3. června 1950 v Chicagu jako Robert J. Zdarsky v rodině. Z herectvím se setkal už na střední škole Proviso West v Hillside. Získal rovněž titul na Arizonské státní univerzitě.Než se začal věnovat herectví, byl členem rockové kapely Nova Express, ve které zpíval, hrál na kytaru a na klávesy. S… (více)

Phillip Rhee (producent / herec / režisér)

23.12.2006

Phillip Rhee se narodil 7. září 1960 v San Franciscu, kde také vyrůstal. Tento herec, režisér a producent se podílel do dnešní doby (2008) na celkem deseti filmech. Přičemž ve všech se objevil jako herec, pět z nich produkoval, u dvou se ujal režie a u dvou podílel na scénáři.Jeho hlavní zbraní na hereckém poli je bojové umění.… (více)

Simon Rhee (herec)

26.10.2006

Mistr Simon Rhee, filmový kasadér a herec, se narodil 28. října 1957 v San Jose v Kalifornii jako Minhi Y. Rhee. Většinu dětství ovšem strávil v Soulu v Koreji, kde započal svůj trénink bojových umění. První druh bojového umění, se kterým se setkal bylo Tae Kwon Do. Zapsali jej na něj rodiče, poněvadž měl po meningitídě hodně… (více)

Reklama