Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (9)

plakát

Ďábel (2020) 

Film dostál svému jménu. Ďábel je tam opravdu celou dobu. Celý film cítíte zvláštní nepříjemno, i když víte co se nejspíše bude dít. Všechny linky jsou poutavé a už jenom čekáte, jak a kdy se propojí. Vše směřuje k velkému finále, po kterém možná svitne naděje, ale konec všechno opět rozpráší. Zajímavý film, ve kterém žádné nadsázky a legrace rozhodně nečekejte. Podle mě je to dobře, protože právě tím se tento film odlišuje od některých jiných. Vše je korunováno skvělými hereckými výkony. Opravdu, všechny jsou skvělé. Vyčnívá samozřejmě trojice Pattinson, Holland a Skarsgård. Z nichž musím vypíchnout hlavně Pattinsona, který u mě po svých posledních výkonech strašlivě stoupá (The King, Tenet)Původního cejchu pěknýho upíra už se u mě dávno zbavil a tento jeho výkon byl zkrátka geniální.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Nejenže se v tomto filmu zrodila hvězda, ale také spousta překvapení. Že je Bradley Cooper dobrý herec to víme. V pár filmech se mi opravdu líbil. Ale tohle ? tohle jsem opravdu nečekal. Nebojím se říct , že zde předvádí životní herecký výkon v roli hudební hvězdy , která se ráda napije a taky občas zajde i dál a nutno podotknout , že když tyto situace nastali , Cooper se mi líbil snad desetkrát tolik. Do toho si to skvěle zrežíruje a sice jednoduchý občas předvídatelný koncept obohatí spoustou skvělých maličkostí . K hereckému výkonu přidá mimo jiné i hudební. Pro to co zde hudebně předvedl neexistují snad ani slova. Z Coopera se zde stal opravdový muzikant a tak i zde můžeme možná hovořit o tom , že se zrodila hvězda . Lady Gaga. Skvělá , extrémně talentovaná zpěvačka nám zde předvede velmi slušný herecký výkon a z pohledu toho , že herečkou není vlastně naprosto brilantní. V roli jí to neskutečně sluší a s Bradleym jsou skvělé duo se značnou symbiózou . Vše už jen vyšperkovala svým pěveckým umem. A ve finále nám vystřihla píseň , která asi jen těžko nezíská Oscara. Vůbec celý soundtrack filmu je skvělý a poslouchám ho teď nonstop. A Star Is Born není rozhodně jen slaďárna pro dámy , ale skvělé drama , které získá spoustu nominací. Díky za to , že se Bradley Cooper naučil hrát na kytaru,klavír a skvěle zpívat a I díky tomu mi připravit jedno z nejpříjemnějších překvapení roku .

plakát

Coco (2017) 

Další skvělá Pixarovka. Po mých oblíbených Monsters, Inc. , Toy Story a VALL - I se do této řady Coco jednoznačně přidá. Supr nápad , skvělé témata rodiny , smrti , vzpomínek , která se musí často připomínat. Pěkné , příjemně kýčovité prostředí mexického svátku El dia de los muertos. A závěr ... No nebrečet snad prostě nejde :) ... No jedná se Rozhodně o víc než povedený kousek :)

Poslední hodnocení (977)

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál)

22.04.2024

Národní házená (2022) (seriál)

13.03.2024

Ferrari (2023)

13.03.2024

Duna: Část druhá (2024)

13.03.2024

Napoleon (2023)

04.01.2024

Oppenheimer (2023)

31.08.2023

Trojúhelník smutku (2022)

07.08.2023

Tour de France: Bez příkras (2023) (seriál)

07.08.2023

Air: Zrození legendy (2023)

01.08.2023

Reklama