Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Avatar (2009) 

Je to hrozná blbost, ale strašně mě to baví.

plakát

Blade Runner (1982) 

Další z filmů, který mě stejnou měrou baví jako rozčiluje. Vizuální stránka a myšlenka je výborná, rozčiluje mě nejednoznačnost vyprávění, ale to je samozřejmě záměr. V žánru sci-fi jeden z nejcitovanějších filmů. Různé jeho prvky najdete rozházené ve spoustě novějších filmů. A to mě taky rozčiluje. Proč jsem se na to dívala?! Pětkrát?? Holt klasika.

plakát

Demolition Man (1993) 

Akční sci-fi, které je zábavné hned třikrát. Díky době svého vzniku, gumákovi Stallonemu v hlavní roli, ale hlavně tím, že se vůbec nebere vážně. Pecka.

plakát

Dobré úmysly (2015) 

Skvělý dokument. Bez jakýchkoliv zbytečných klišé vykresluje prostředí, situace i lidi přesně tak, jak jsou. A navíc je zábavný. Dobrá práce!

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Dokonalý film s dokonalým scénářem toho typu, kdy si i po odhalení pointy film pustíte znovu, jenom abyste si všechny detaily vychutnali v novém světle. Stejně dokonalé a neprůstřelné je také charisma dvou hlavních hrdinů. A podmanivá atmosféra. 100%

plakát

Dr. Horrible's Sing-Along Blog (2008) (seriál) 

Napsat příběh takhle epických rozměrů a rozehrát ho jako střelenou komedii a zároveň nádherný citlivý muzikál s minimálním rozpočtem, to chce hodně velký talent. A ten Joss Whedon má. A Neil Patrick Harris, ach bože... taky. Strašně, ale opravdu strašně mě mrzí, že to celé netrvá déle. Třeba pět hodin nebo tak. Pecka.