Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (877)

plakát

Lokal TV (2011) (seriál) 

Taková slovenská odpověď na South Park ... a nutno podotknout, že velice povedená. Skvělé hlavní postavy, zejména pak "maďarský" metrosexuál René aka Bujón a hlupý cigoš Pišta Lakatoš jsou naprosto k posrání! Seriál má opravdu specifický humor, který mi naprosto sedl a některé díly jsem musel pauzovat, nebo bych se doopravdy udusil smíchy. Škoda, že vzniklo jen 10 dílů, ale rozhodně stojí za to i ostatní miniseriály od Lokal TV, jako třeba Napál a Zapál Rytmause a Wilhelm a Bob.

plakát

Smrt superhrdiny (2011) 

"He is not 18 ... he's never going to be 18.."

plakát

Buranský masakr (2011) 

Hixploitation jak má být ! Dokonce ani komediální prvky neobtěžují ... je to správně nechutné, správně gore a taky i správně blbé. A koho u "hovnometu" nenatáhne, je kanál !

plakát

Znovuzrozený (2011) 

Film, který je ukázkou toho, jak se tyhle stupidní bojovky točit nemají ... v prvé řadě příběh, který je těžce ohrané klišé a rozebírá se tu přes hodinu.. ano, čtete správně, přes hodinu tu čumíte na velmi špatné herce (thajci se snaží mluvit anglicky a vůbec jim tu nejde .. a pak tu máme francouzské vyfetované pornoherečky ... jsou to dvacítky, ale vypadaj na padesát), kteří se snaží přelouskat lajny z velmi špatného scénáře. Boje jsou natočeny naprosto bezpohlavně (plus pokus o art při boji se stíny ... který celý prozíváte, jelikož choreografie stojí za kravské lejno), k tomu si připočtěte skoro nulovou choreografii (btw, ta jedna hvězda, je za 2minutovou bojovku v metru, která jako jediná snad měla nějakého externího choreografa, co si na chvilku odskočil z lepších bojových flicků) a velmi špatnou režii po všech myslitelných stránkách. Tohle je fail jako svině, a borců, co tady píšou, že to připomíná filmy Tonyho Jaa, si taky nevšímejte, bo očividně viděli s Tonym jen třetí Ong-Bak. Tu necelou hodinu a půl vám totiž nikdo nevrátí a věřte mi, že té ztráty budete setsakra litovat (já mám chutť spáchat seppuku plastovým jídelním nožíkem ...)

plakát

Loft (2010) 

Další z doslovnych remaků (jako například Funny Games), které se občas (kdoví proč) natáčejí. Tentokrát to odnesl 2 roky starý belgický Loft ... a jelikož byl dobrej... tak to dopadlo prostě stejně :)

plakát

Únos Heinekena (2011) 

Pan Heineken je prostě frajer .. nejenže vyrábí jedno z nejlepších piv na světě (moje nejoblíbenější *zaujetík*), ale taky se sebou nenechá vyjebávat. A to si zaslouží respekt ! Velká poklona tímto míří i směrem k Rutgeru Hauerovi, jehož stvárnění mistra Heinekena je na jedničku s hvězdičkou. Pro fandy kvalitních retro thrillerů a ikonického zlatavého moku v "zelené" must see záležitost.

plakát

Carrie (1976) 

Další důkaz toho, že na csfd mizí hodnocení ! Carrie jsem viděl ještě jako malej zmetek a do dneška mě z některých scén mrazí v zádech ... a pak, kdo by zapomněl na maturák, že jo. De Palmova Carrie je zasloužená kultovka, které remake nesahá ani po kuří oka !

plakát

Robocop (2014) 

Robo bobo dopadl přesně tak, jak naznačovaly první ohlasy a trailery. Je to jiné, než původní Verhoevenova verze, to bylo každému jasné už vzhledem k PG-13 ratingu, ale zároveň z Robocopa vymizely i další skvělé prvky .... je to strašně uloudané (taková jasná nástavba na něco "dalšího"), akce je tu strašná ... jediné, co se mi líbilo byl závěrečný showdown, ale jinak nepřehlednost ,a těch 100 míčů jsem tam neviděl ani náhodou. Padilhu osobně lituju, jelikož doplatil na stupidní požadavky a nátlak studia a producentů, přes které prostě vlak nepojede. Jop a odkazy na původní film jsou až strašně chabé, neoriginální a vůbec se své předloze nemůžou rovnat. Doufám ale v druhý díl, kde by se mohlo všechno spravit. Jen škoda, že José od toho už asi po zážitku z natáčení jedničky dá nejspíš na 150 % ruce pryč.

plakát

Jackass: Děda Mizera (2013) 

Opravdu hodně dlouho se mi nestalo, že by mi při nějakém filmu vytryskly ze smíchu slzy z očí ... Knoxville mě opět totálně rozsekal !