Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (13)

plakát

Dobrá znamení - Série 2 (2023) (série) 

Druhá série měla docela slušný rozjezd, když neberu v potaz cast swap, který docela znatelný (pokles herecké kvality), tak scénář nebyl špatný, hlavní herci drželi příčku klasicky vysoko (Tennant & Sheen)  a celková kvalita show se blížila první sérii, bohužel úroveň scénáře se brzo začíná značně snižovat a je vidět, že bez kvalitní knižní předlohy se z toho stal na dnešní dobu klasický woke sh*t, což je mi opravdu líto. Myslím, že k druhé sérii zaujmu stejný postoj jako k posledním 3 dílům star wars, a to je, že budu předstírat, že nikdy neexistovaly.

plakát

The War Below (2020) 

Vice méně rip-off na beneath hill 60, který se ovšem originálu kvalitou ani zdaleka neblíží.

plakát

Poslední vládce větru (2010) odpad!

Špatní herci a scénář, který si asi někdo vytahnul z p****. Tohle teda Shyamalan opravdu nezvládl. Z tohoto filmu je mi prostě na zvracení a to anime předlohu měli tak dobrou :(

plakát

Dragonball: Evoluce (2009) odpad!

Spolu s filmovým Avatarem (The Last airbender) je toto další fail v pokusu natočit živou verzi legendárního manga a anime. Jednoduše ohavnost.

plakát

Tygr a drak: Meč osudu (2016) odpad!

Vše co dělalo Tygra a draka tak dobrým filmem tu jednoduše chybí. Vznikl béčkový film, který má s původním filmem společné jen jméno.

plakát

Transformers 3 (2011) odpad!

Nelíbil se vám druhý díl se svým tupým humorem a hereckým výkonem alá ordinace v po*** zahradě? Pak tu pro vás máme úžasný, nový třetí díl, který je v každém směru debilnější než díl předchozí. Please enjoy