Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ve dveřích knihkupectví padlého anděla Azirafala se objeví nahý archanděl, který si nevzpomíná kým je, ani jak se tam dostal. To velice zkomplikuje život jak Azirafalovi, tak i bývalému démonu Crowleymu, protože po uprchlíkovi baží Nebe i Peklo. Zatímco se Crowley s Azirafalem snaží dát do kupy lidský pár, v minulosti i současnosti jim hrozí mnohá nebezpečí. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (47)

loki5 

všechny recenze uživatele

První 4 díly byly zajímavé s občasnými skvělými momenty (viz část v Edinburgu či Jobovka). Bohužel se to pak celé totálně rozpadne v LBGT+- maglajs. Je to příšerně nekonzistentní a připadá mi to jako kdyby jste měly dvě fajn knižní povídky ty roztrhaly na malé kousky a pak slepily dohromady tím nejhorším možným lepidlem, které se vám lepí na ruce chytá prach některý text se přes lepidlo nedá přečíst a jiný úplně změní význam. No takhle zkouknu znovu první serii a tohle se pokusím nějak vymazat z hlavy. Jo a akčkoliv to u seriálů nedělám taky budu hodnotit zvlášť série. ()

husandaaa 

všechny recenze uživatele

Druhá série hrdě pokračuje tak kde jsme minule skončili. A i když tentokrát nejde o konec světa, věci jdou do tuhého a napětí je tu ( hlavně na konci ) veliké. Ústřední duo ďábla a anděla je zde opět absolutně úžasné a celé to stojí na jejich chemii a interakci. Vedlejší postavy jsou taky super. Humor je výborný, příběh též a jediné, co mi fakt vadilo, byl konec. Teda on to byl skvělý konec, krásně vybudovaný a emocionální, ale nechat nás čekat na další sérii po cliffhangeru jako prase není milé! Ale jinak nádherně napsané a hlavně zahrané. Nemám co k tomu říct, dostalo to ze mě i pár slz. Skvělé pokračování skvělého seriálu. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjeté to nebylo vůbec špatně. Na prahu Azirafelova knihkupectví se objeví naháč, který je až podezřele podobný archandělu Gabrielovi. Problém je, že má v hlavě úplně vymeteno a tak zatímco nahoře i dole zvoní na poplach a snaží se zatoulaného archanděla ulovit, Azirafel s Crowleym dumají nad tím, jak mu vrátit paměť a zjistit, co se vlastně děje. Čtyři díly se nesou v duchu předešlé série a i když je to o něco slabší, pořád se jedná o solidní zábavu, kterou opět táhnou Tennant s Sheenem. V posledních dvou dílech ale tvůrci ukazují do jaké prd*le se filmová a televizní tvorba za těch pár let posunula. Za párování v závěrečném díle by někdo zasloužil provaz a nechce se mi věřit, že se pod tohle Gaiman podepsal. A jestli jo, tak je to mnohem horší, než jsme si všichni mysleli. Za jiných okolností by byl otevřený konec lákadlem na další sérii, ale v tomto případě se děsím toho, co s tím společenské tlaky vyvedou. 50% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podstatně slabší než první série. Už ta pro mě nebyla a nebude žádná srdcovka a dvojka to jen potvrdila. Zápletka není úplně špatná a Sheen s Tennantem jsou opět velmi dobří (hlavně Tennant), ale celé je to takové učesanější a po všch stránkách méně funkční. Ani humor tu moc nefunguje tak jako v první sérii. Gaiman je podepsán pod mnohem lepšími kousky…50% ()

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že Pratchett není můj šálek kávy a hold na jeden skvělý fór mi přijde 6 trapných... Zhruba po půlce série jsem chtěl dát 3*, ale poslední dva tři díly mne vyloženě naštvaly. Odmyslím-li si, že první série mi přišla i přes některé výhrady zábavnější, tak poslední hřebíček byla ta nechutná hyperkorektnost a tlačenka LGTB komunity, kdy se musí nacpat i tam, kde předloha nic takového nezmiňuje. Jděte s tím už do haj*lu... Jediné pozitivum byl J. Hamm a Crowley... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • V čase 43:29, kdy Gabriel (Jon Hamm) řadí knihy, se objeví tři tituly – „Vraní ulice“ od Iaina Bankse, „Pýcha a předsudek“ od Jane Austen a „Dobrá znamení“, tedy kniha, na níž je celý seriál založen. (Sominius)

Reklama

Reklama