Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (140)

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Chtít po v pořadí již pátém díle Resident Evil něco víc než je hodinu něco dlouhou střílečku by bylo naivní a nelze to čekat ani od Paula Andersona, který to pojal prostě jako videoklip, kde se střílí a střílí a občas pronese nějaká toporná věta...Film zbytečný, stejně jako díl před ním a pravděpodobně i díl po něm, který si však své diváky zajisté najde, stejně jako si našel díky předpremiére CSFD i mne :) Bod určitě za hudbu a za Siennu Guillory, která z ženského zastoupení vypadá nejlépe, sorry Millo :P Celkově slabší tři *...

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

Tak jo, buďme upřímní, Underworld si nikdy nedělal ambice stát se filmem roku..nicméně pokud se vám líbí Kate Beckinsale dáte 1*, pokud se vám líbí Kate Beckinsale v latexu dáte 2*, pokud se vám líbí Kate Beckinsale v latexu, morkým účesem a ultrasvítívěmodrýma kontaktníma čočkama, dáte 3* :))) No a jsme doma :))

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

MIB mě nikdy neuchvátili, mám rád Smithe i Lee Jonese, ale této "záležitosti" jsem nějak nepřišel na chuť a ani se neválel smíchyu "hlášek" Willa v tomto filmu...lepší tří *..víc po mě nechtějte...:)

plakát

Prozíravost (2012) (seriál) 

Uff, agentka FBI a divnej konzultant...že už to tady bylo..máte pravdu a ne jednou...trošičku nám dochází nápady, tak tam švihnem něco vyzkoušenýho a uděláme televizní vatu, aby bylo co vysílat...slabé tři * a víc po mě nechtějte...

plakát

Útěk z MS-1 (2012) 

Tento film v kině? Nechápu...béčko z 80.let, kdy již úvodní scéna vypadá jako že se opravdu hodně šetřilo na "efektech". Maggie Grace sice pěkná,ale jinak o ničem a Guy Pearce co hází jednu hlášku za druhou...? O ničem,zbytečný film...2,5* maximálně.....

plakát

Prometheus (2012) 

Prometheus je velmi dobrý film, spousta vizuálních efektů a triků, nabitý rozpočet...ale...problém Promethea je v tom, že se jedná o prequel ke zbožňovanému a těžko překonatelnému dílu jménem Vetřelec a očekávání tudíž byla obrovská. Na druhé straně myslet si, že atmosféra filmu bude moct být vybudována stejně jako v prvním díle jen na strachu z neznáma je dosti scestná, neboť prostě už víme jak Vetřelec vypadá...Některá hodnoceni dost dobře nechápu, dávat filmu jednu hvězdičku mě přijde směšné, protože svou kvalitu má....objektivně okolo 75%...a Charlize Theron výborná :)

plakát

Continuum (2012) (seriál) 

Na větší hodnocení je ještě brzy, každopádně pilot velmi slibný a to nejen na poli sci-fi... Zatím za 4*.

plakát

Výjimeční (2011) (seriál) 

Nechápu ambice tohoto seriálu, protože tohle všechno už tu prostě bylo v tolika variacích.....

plakát

Camelot (2011) (seriál) 

Seriál jsem poctivě dokoukal a pořád nevím, co si o něm myslet. Artuš je blonďatej spratek, kterého by si za krále nezvolila asi ani nejzoufalejší partička bezdomovců. Jeho vojsko tvoří maximálně 6 lidí a celkově to vypadá na takový veselý ochotnický spolek. Joseph Fiennes v roli Merlina je prostě divnej a ještě to nebude vystihovat to,co na place předvádí. Kdo mě opravdu potěšil a to nejen po fyzické stránce byla Eva Green, ta má hereckého potenciálu na rozdávání. Claire Forlani je klasicky sladká a taky neurazí. Celkově však seriál vyznívá jako : "Děcka, nás pět si o víkendu půjčí kostýmy a pojedem si zahrát kousek za Prahu to naše divadýlko" :))

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Nedá se nic dělat, HBO prostě umí, v současné době asi jedna z mála televizních stanic, která se nebojí investovat do svých seriálů a výsledek prostě stojí za to, jinak než za 5* nejde!