Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dobrodružný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy

Poslední recenze (39)

plakát

Kdo přežije - Winners at War (2020) (série) 

SPOILERY. A je konec. Epické zakončení celého pravého Survivora (frašky co přichází po téhle sezoně už sledovat naehodlám). Krásně rozloučení se s 20 z nejlepších hráčů, kteří kdy hráli je plné nostalgie a první díl, kdy člověk vidí všechny ty legendy z různých období spolu, je asi nejhezčí moment z celé řady. Bohužel to největší nadšení ze mě vyprchalo těsně před sloučením, kdy jsou zároveň vyřazeny dvě královny Survivora:  Parvati a Sandra, což mi přijde docela symbolické (ale smutné). Hra je potom i tak docela dobrá, i když Tony a Sarah ji mají prakticky celou dobu pevně v rukou a vítěz je tak zasloužený (zajímalo by mě, kdo by vyhrál, pokud by byli se Sarah ve finále oba). Množství twistů je sice debilní, ale ani tak nemůže zkazit skvělý zážitek z toho castu. Edge of Extinction je stejně debilní nápad jako poprvé, ale uznávám, že bylo pěkné vidět všechny vítěze celou dobu. Natalie je sice jedna z mých favoritek, ale jsem rád, že nevyhrála, protože by to bylo hodně nefér. Aspoň ale přinesla drama do posledního dílu, protože byla (spolu s Michele) jediná, kdo se pokusil vzdorovat Tonymu. Je velká škoda, že starší vítězové skončili tak brzo, protože jsem se na ně těšil nejvíc, ale i tak jsem si sezónu užil. A teď už můžu podruhé zkouknout nejlepší řady jako Mikronésii, Pearl Islands, Heroes v Villains nebo Kambodžu. Taky se těším na zkouknutí řad, které jsem napoprvé možná dostatečně nedocenil, jako třeba Panama nebo Čína.

plakát

Kdo přežije - Island of the Idols (2019) (série) 

Špatná sezóna. SPOILERY. Špatná sezóna z mnoha důvodů: katastrofální přehršel výhod, to že imunitu najde ve stromě během dvou minut kdokoli, kdo si zrovna ten den usmyslí, že ji chce, je opravdu trapný. Idol nullifier je blbost, rozdělávání ohně ve final 4 je pro mě pořád podraz už od 35. série. No a pak samozřejmě nechvalná kauza, která zabrala asi tak třetinu screen timu a diváka dokonale otráví. Vyhrožovat potom hráčkám smrtí je ubohost a hrůza, ale je fakt, že Missy a Elizabeth se ukázaly jako pěkný svině. Vítěz ujde, ale poměrně zapomenutelný. A teď už zapomenout na poslední dvě mizerný série a hurá na Winners At War, kde konečně zase uvidíme legendy jako Parvati, Kim a další.

plakát

Kdo přežije - Edge of Extinction (2019) (série) 

SPOILERY. Nebýt stupidního vynálezu Edge of Extinction, byla by to celkem ucházející série. Ale aby vyhrál člověk, který strávil ve hře ani ne třetinu dnů, mohl si dvacet dní připravovat porotu, dostal do závěrečného dílu imunitu zadarmo a vrátil se mezi vyčerpané hráče po dvaceti dnech "psychického odpočinku", to je prostě fraška. Nehledě na to, že jsme ho viděli asi tak v pěti dílech, jinak jsme většinu času na jeho existenci dočista zapomněli. Co se týče ostatního, hru táhnou legendární Kelley Wentworth s Davidem, ale jakmile vypadnou, stává se z toho nuda, kdy navíc většinu času posloucháme Ricka, který mě osobně nebyl sympatický a štval mě. Navíc byl produkcí protěžovaný skoro stejně jako Ben v 35. sérii. Oblíbenci Kelley Wentworth a Lauren, vítěz tragický, doufám že nebude ve Winners at War.

Poslední hodnocení (291)

Hanebný pancharti (2009)

26.01.2024

Kill Bill 2 (2004)

26.01.2024

Kill Bill (2003)

26.01.2024

Oppenheimer (2023)

26.01.2024

Brooklyn 99 (2013) (seriál)

26.01.2024

Talentovaný pan Ripley (1999)

22.01.2024

Kauza Theranos (2022) (seriál)

22.07.2023

V plamenech - Série 3 (2022) (série) (S03)

02.07.2023

V plamenech - Série 2 (2021) (série) (S02)

02.07.2023

Reklama