Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené seriály (9)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Můj večerníček na dobrou noc..víc netřeba dodávat..:)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Nejoblíbenější postava? Jednoznačnĕ Rajesh a jeho vtipný přízvuk a způsob myšlení! Kupodivu Sheldon je až na posledním místě oblíbenosti - jeho postava mi přijde občas přitažená za vlasy..scénáristi by měli v jeho případě míň tlačit na pilu..

Zlatá sedmdesátá

Zlatá sedmdesátá (1998)

Hodně velká konkurence Přátel. Vysílat to u nás zároveň s nimi, tak by pravděpodobně vznikly dva nesmiřitelné tábory fanoušků.

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Jestli něco opravdu nemusím, tak to jsou detektivní seriály. Četnické HUMOResky jsou čestnou výjimkou díky skvělému hereckému obsazení a především díky kriminalistické věrohodnosti.. v tomto a v mnoha jiných ohledech s klidem strčí ostatní do kapsy...

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Hodnotím 1. - 3. sérii. Na další nemám odvahu a po pravdě ani chuť po tom, co ze show odešla víc jak polovina původních zmetků.. Každopádně jednička válela, dvojka byla bezkonkurenční a na trojce už bylo znát, že je unavená.. Tak či onak, dávám plnej počet. Rozhodně jeden z mých oblíbených seriálů.

Kancelář Blaník

Kancelář Blaník (2014)

Byla jsem jedním z Tondových prvních fanoušků a kudy jsem chodila, tudy jsem šířila osvětu a jeho učení..věřili byste, že jsou mezi námi stále tací, kteří ho neznají!? Nezbývá mi, než jeho jméno šířit dál.. vždyť jedině Tonda nám vždy pravdivě vysvětlí, jak se věci mají...