Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Pořady (3)

Silvestry Vladimíra Menšíka

Silvestry Vladimíra Menšíka (1993)

Top všech topů, co se televizní zábavy týče, až teprve za Menšíkovy Silvestry řadím všechny Kaisery a Lábuse v nejlepší formě...na střihové průřezy Silvestry Vladimíra Menšíka si udělám čas téměř vždycky, na to je vždycky nálada, ty hlášky tady už zlidověly.......................moje hodnocení = 10 z 10.

Miroslav Donutil ve Spirále

Miroslav Donutil ve Spirále (1997)

Můj nejoblíbenější pořad s Miroslavem Donutilem v dobách, kdy měl ještě originální koule a nepřebývalo mu cca 50 kg podkožního tuku - podobně jako u mého dalšího srdečního pořadu "Silvestry Vl.Menšíka" se směju od začátku do titulků, tohle prostě nemá jedinou chybku..............moje hodnocení = 10 z 10.

Partička

Partička (2011)

U zrodu tohohle pořadu a poprvé, když člověk zjistil, o co se tématicky vlastně bude jednat, bych asi neváhal s plným hodnocením - byl to prostě čerstvý vítr, především pak na tuzemské scéně a především Chmela se Sokolem tu dokazují, že jsou komici od pánaboha...postupem času už se bohužel pořad stává trošku klišovitým a já osobně bych už opravdu zrušil záležitosti typu "reklamace", nebo například tématické pokusy o zpěvy v závěru většiny pořadů. Kladně hodnotím taktéž osobu Dana Dangla, která stačí, že promluví a už se směju....................moje hodnocení = 6,5 z 10.