Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Biografie (13)

Peter Ferdinando (herec)

17.10.2015

Peter Ferdinando je britským hercem, narozeným v Londýně,  do této doby se zatím objevujícím převážně v britských rolích. Je známý taktéž pro svojí častou spolupráci s režisérem Benem Wheatleym.Herec je to ale všestranný - byť jeho filmová kariéra prozatím nečítá žádné kasovní trháky, je schopný sehrát mnoho charakterů. Ve… (více)

Calvin Harris (herec / skladatel)

17.10.2015

Calvin Harris, původním jménem  Adam Richard Wiles, se narodil 17. ledna 1984. Kromě toho, že je zpěvák a hudební skladatel, k jeho činnostem patří taktéž produkce a DJ. Jeho debutové album s názvem I Created Disco (2007) s úspěšnými singly "Acceptable in the 80s" a "The Girls" získalo po právu Zlatou desku. Napsal a produkoval… (více)

Mark Kassen (herec / režisér / producent)

09.08.2015

Mark Kassen se narodil 4.října 1971 v Syracuse, státě New York. Působí jako herec, ale živil se též jako divadelní režisér, či filmový producent.V roce 1994 (ve věku pouhých 23 let) debutoval právě jako režisér na divadelních prknech New York Off Broadway se svojí prvotinou, která nesla název Judy at the Stonewall Inn. O… (více)

Jeff Roop (herec)

09.08.2015

Jeff Roop je kanadský filmový, televizní a divadelní herec, který se narodil 21.srpna 1973 v kanadském Quebecu. Navštěvoval školy, jakými jsou například Moscow art Theatre, nebo taktéž Carnegie Mellon University. V Jeffově rodišti, Montrealu, byl mimo jiné i členem divadelního spolku, nesoucího název Arbat theatre company. V… (více)

Stefanie Scott (herečka)

05.08.2015

Stefanie Scott (celým jménem Stefanie Noelle Scott) se narodila 6.prosince 1996 v Chicagu, Illinois. Má dva starší bratry, jménem Troy a Trent. Žije na Floridě a v současnosti navštěvuje akademii "Holy Trinity Episcopal".Jako mnoho dalších pohledných začínajících hereček, ani u Stefanie tomu nebylo jinak - v srpnu 2009 se… (více)

Camille Keaton (herečka)

15.06.2015

Herečka Camille Keaton se narodila 20.července 1947 v oblasti Pine Bluff, v americkém státě Arkansas. Je vzdálenou příbuznou slavného komika němého filmu, Bustera Keatona. Až do roku 1960 navštěvovala střední školu Eudora v Arkansasu, poté se její rodina přestěhovala do Atlatny, stát Georgia. V roce 1969 byla přímým… (více)

Taron Egerton (herec)

02.03.2015

Křestní jméno Taron je slovní zkomolenina slova „taran“, což ve velštině znamená „blesk“. Velkou část svého dětství strávil v atraktivní turistické destinaci Llanfairpwllgwyngyll. Jeho otec toho času provozoval motely s rychlým občerstvením, Taronova matka byla sociální pracovnicí. Taron navštěvoval školu Ysgol Penglais,… (více)

Amandla Stenberg (herečka)

29.11.2014

Amandla se narodila 23.října 1998 v Los Angeles, její jméno znamená v řeči afrických Zulů "síla, se kterou je potřeba počítat". Když jí byly čtyři roky, umístila se na prvních místech v Disneyho katalogu "modelek" - což jí otevřelo cestu do světa reklamních kampaní, především pak pro McDonald a Walmart. V létě a na podzim roku… (více)

Yara Shahidi (herečka / producentka)

28.09.2014

Původním celým jménem Yara Sayeh Shahidi se narodila 10.února 2000 v Minneapolis, v Minnesotě, afro-americké matce Keri-Salter Shahidi a otci - fotografovi íránského původu, Afshinu Shahidimu. Celá rodina se přestěhovala do Kalifornie právě kvůli otcově práci, když byly Yaře čtyři roky. Svou kariéru začala v šesti letech, kdy… (více)

Zdeněk Raušer (herec)

01.09.2014

Zdeněk Raušer se narodil 14. srpna 1978. Vystudoval střední odborné učiliště v Rýmařově a stal se brzy opravářem zemědělských strojů. Pak pracoval jako seřizovač tkalcovských strojů v podniku Hedva. Pracoval také jako svářeč. Později se ocitl bez práce. Má velmi rád knihy Jaroslava Foglara, na televizi vůbec nekouká, mezi… (více)

Izabela Vidovic (herečka / producentka)

27.08.2014

Dcera Mario Vidoviče a herečky Elizabety Vidović, Izabela Vidovič začala svou kariéru ve věku sedmi let, hraním rolí v místních divadelních produkcích Mary Poppins, Camp Rock a Annie. Poté povýšila do filmové a televizní tvorby, v roce 2011,  hrála například ve filmu Find Me spolu se svou matkou. V roce 2013, Izabela hrála v… (více)

Emma Fuhrmann (herečka)

27.08.2014

Emma Fuhrman je herečka, která je možná nejlépe známá svou dětskou rolí v brilantním filmu Roba Reinera The magic of Belle Isle, kde hraje po boku Morgana Freemana a Virginie Madsen. Emma se narodila 15. září 2001 (Dallas, Texas), kde stále bydlí s rodiči a svým mladším bratrem Nickem. Vždy chtěla být před kamerou,  začala… (více)

Maxime Godart (herec)

06.08.2014

Syn Alexandra a Florence Godartové, Maxime Godart začal své herecké studium v ​​divadle Centre Culturel de Noyon, když mu bylo osm let. V deseti letech se zúčastnil castingu snímku  Le Petit Nicolas (Mikulášovy patálie) poté, co viděl oznámení na internetu. Na jednu z hlavních dětských rolí, Laurenta Tirarda, nebyl vybrán… (více)

Reklama