Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (39)

plakát

Zonbi asu (2011) 

Kupodivu jsem se na to dovíval až do konce. No ale nevím čím to bylo, asi jen zvědavost, jak úchylně zemře další a další septik-zombie. Jinak po stránce děje se na tom nedá nic hledat a taky nápad celého filmu je celkem zvrácený a ujetý. Jinak dávám alespoň nějaké procento z mé strany, protože na podobnou úchylárnu nenarazíte nikde jinde. 27 % (A taky mě celkem dostala ta porno hudba, která nám doprovázela akční scény) Děkuji pane Iguči, ale už nikdy více.

plakát

Nezvratný osud 3 (2006) 

Po zhlédnutí třetího pokračování, mě ovanul vánek smrti. No, ale teď vážně. Film postrádá svou originalitu, když stále kopírují první díl. Děj film je vcelku jednoduchý a diváku moc nedá zabrat na mozek. Smrt si tě vezme podle daného plánu, ale dá ti k tomu nápovědu padesát na padesát, přítele na telefonu a další. Tohle to přece bylo v druhém díle, tak proč nevymyslet něco nového. Jinak si myslím, že neplatí čím víc krve, tím větší ohlas a to tak platí i s prsatými slečnami. To je jen takové zpestření filmu. Pro mě vcelku slabé zastrašení, že si pro nás dojde smrt. 39%

plakát

Malý Herkules (2009) odpad!

O tomhle nevyvinutém lidském mláděti, bez známky svalové hmoty se nedá říct, že to je Herkules. Toto děvčátko se polobohu ani nepodobá, spíš by si mohl zahrát princeznu Fantaghiru. Trošku nás zklamal Mohamed Khashoggi. A nemluvě o tom, že si režisér věřil natolik, že to natočil hned v 3D, ale je pravda, že se teď točí kdejaká ptákovina v 3D.

plakát

Wojna (2006) 

Je to video určeno na pomoc dětem ve válečných zónách. Jednoduché a vystihuje co se tam občas děje.

plakát

Velký kluk (2010) 

Taky bych se asi rozbrečel, kdyby mě vzali takový pěkný dáreček.

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

Když slyším úvodní znělku tohoto seriálů tak mám chuť si hodit mašli. Není to pro to, že nemám rád české seriály, ale kvůli tomu že je to úplně o ničem. Sice jsem neviděl všech cca 2000 dílů, ale už jen od občasného poslechu to zní, jako když nahraji na video normální rodinný rozhovor. Ano je to záměrně takhle na točeno, ale uznejte je to nuda s velkým N. Nějaké větší nominace od to neočekávám. 0,01% Dodatek: Nejvíc mě irituje, že to členové mé rodiny sledují a nevidí tam tu nudu co je vyvrhována z televize.

plakát

Talentmania (2010) (pořad) odpad!

TV Nova se opravdu zase předvedla. " Hele tv prima bude točit Česko a Slovensko má talent, nebudeme jim konkurovat?" "Dobře nabereme trapnou porotu a trapného moderátora a hurá na to" "My jsme Nova a Vy jste Hovna" ...Vážená Tv Novo tohle jste snad nemysleli vážně ne?

plakát

Skrytá identita (2006) 

Skutečně skvěla natočený krimi film, který si budu pamatovat ještě hodně dlouho. Skvěle obsazené, například Mark Wahlberg mě pobavil svým popichováním ostatních státních. A taky nesmíme zapomenout na krásnou Vera Farmiga, která hrála taktéž skvěle. Jack Nicholson byl pro roli „mafiána“, jako stvořený a Leonardo DiCaprio s Mattem Damonem celý film skutečně vybrousili, jako diamant. Co se týče běhu děje tak ten přímo sprintoval, ani mě nepřipadlo, že to trvalo dvě a půl hodiny. Závěrečné rozuzlení bylo moc dobře promyšlené a nečekané, až se člověku ani nechce věřit, jak to dopadlo. Původní verzi Volavka jsem neviděl, ale i bez toho můžu udělit 97%

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Opravdu super komedie, u které jsem se smál snad celou jeho délku. Dobře byli přidány komiksové prvky, které dodali filmu svou originalitu a kouzlo. Musím taky pozdvihnout dobrou hudbu, která byla slušně poslouchatelná. Film se nesmí brát nějak vážně, jak to dělají někteří komentující, jinak je jasné, že v tom nenajdete nějaký velký smysl a dáte tomu menší hodnocení. Já to beru jako dobré převedení komiksu na plátno se skvělou hudbou a hlavně plno vtipů. 92%

plakát

Rocky II (1979) 

Italský hřebec ani po druhé co se vrátil a nezklamal. Druhý díl Rockyho se nese na stejné vlně jako první. Začátek filmu je možná trochu utahaný a není o boxu, ale spíš o tom jak se snaží vypořádat se svým životem s Adrianou. Ale potom se to rozjede a Rocky se do toho zase opře vší silou. Máme tu další perfektní motivační hudbu od Billa Contiho. Pro mě to Sylvester zvládl perfektně jak po herecké stránce, tak i po režisérské. Dávám 84%.