Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (7)

Adrenalin

Adrenalin (2000) (TV film)

Pokud chcete provádět akrobatické skákání s padákem, musíte mít k tomu velkou finanční sumu. U party mladých, připravujících se na mistovství USA tomu tak není a jejich šéf Tom Berenger shání peníze pomocí obchodu s drogami. Odešel ze zaměstnání, rodiny a plně a z celého srdce se věnuje akrobacii. Policista z drogového Stephen Baldvin se jako dobrý parašutista dostane až do hlavní sestavy akrobatů. Se skupinou trénuje a zároveň zjišťuje, ke komu putují drogy. Režijní debut Qua Manose, mistra světa v akrobatickém létání . Organizoval také parascény do Likvidátora. Film byl natáčen ve dne i v noci nad Miamí na podzim 1999, 3 roky před Hladinou adrenalinu.

Honey

Honey (2003)

Nadějná a talentovaná Honey Danielsová (Jessica Alba) pracuje v tanečním středisku Overdrive jako barmanka. Ale vždy, když jí skončí směna, změní se v taneční hiphopovou hvězdu první velikosti. Při jednom vystoupení zaujme režiséra videoklipů a ten jí záhy nabídne angažmá. Její hvězda má rychlý vzestup, klipy se pouští v televizi. Honey začíná zkoušet s partou nadaných mladých černochů, ale vše se začne odvíjet zcela opačným směrem.

Krásný Harry

Krásný Harry (2009)

Říkali mu hezoun Harry Sweeney. Jako 52letý vietnamský veterán si stále udržoval svůj neotřelý drsný vzhled. Každý měl Harryho rád, elektrotechnika, který rád zpívá, ale z nějakého důvodu si nikdy nepřipustí nikoho blíže k tělu. Rozvedený již dlouhou dobu, mající syna, kterého vidí jen zřídka a ačkoliv je zaměstnán dlouhodobým flirtováním s číšnicí u oběda, stále to vypadá, že bude předurčen k tomu, zůstat nadále sám. Jednoho dne Harrymu zavolá jeho bývalý kamarád Tom Kelly, kterého neviděl 30 let. Na smrtelné posteli a vyděšený z odchodu do pekla, přesvědčí Kelly Herryho, aby dosáhl odpuštění od kamaráda, kterého před lety zradili, Davida Kagana. Zpočátku však Harry nechce nic mít s Kellym ani Davidem, ani s ostatními ze své temné minulosti. Ale pocit viny a vzpomínky Harryho nakonec sevřely, až nakonec se podvolil a jede na východní pobřeží zavolat svým starým kamarádům. Jakmile se ocitne tváří tvář třem věrným mužům zapleteným do dávného zločinu, všímá si, jak každý z nich nakládá se svým vlastním pocitem viny. Drsný Rheems se ukrývá za čestné morální pózování a ekonomický úspěch. Intelektuální Porter je odloučen od drsných následků jeho minulosti v armádě. Málomluvný Gephart se pro změnu obrátil k Bohu. Ačkoliv všichni zestárli, je nejasné, zda někdo z nich opravdu nalezne záchranu. Postupně se Harrymu vše otevírá, odhaluje dvě staré záhady. To, co se stalo před 30 lety. Konfrontace událostí vzdálené minulosti, konfrontace případu s Davidem. Vše má pro Harryho značný význam. Může začít žít nový život...

Maska smrti

Maska smrti (1999)

Profesionální špion je pověřen sledováním tajemné nájemné vražedkyně a vyděračky. Ta je ovšem mimořádně půvabná a detektivovi se pozorování začíná líbit. Slídí za ní po celých Státech a během tohoto výletu vypluvají na povrch zvláštní pravdy o obou aktérech v této voyerské hře.

Nebezpečné hry 2

Nebezpečné hry 2 (2004)

Velký kolotoč kolem hromady peněz po nevlastním otci. Mladé dívky Susan Ward a Leila Arceri mají plán jak se dostat k milionům, ale nejsou na to samy. Postupem času vše dostává gradaci, nečekané a nepředvídatelné zvraty a kotrmelce. Tak jako ve Wild Thing 1, pointy pokračují během titulků.Vše dostává zcela jiný ráz a vy zjištíte, že film musíte pro kontrolu zhlédnout ještě jednou.

Práče

Práče (1960)

Film zachycující příhody malého českého chlapce Františka Bureše, osvobozeného Sovětskou armádou z nacistického koncentráku, který se dostane k armádnímu sboru bojujícímu o Dukelský průsmyk. Vojáci polní prádelny, k níž je František přidělen, si chlapce rázem zamilují. Avšak Práčeti - jak mu přezdívají podle nejmejších husitských bojovníků - se u prádelny nelíbí. Neustále se snaží dostat se do bojových akcí, aby také on mohl prokázat svou statečnost. Proto se vojáci rozhodnou, že ho naučí zacházet se zbraní a vyšlou ho jako spojku k dělostřelcům. Tam poprvé uvidí opravdové bojiště. Při jednom ze svých úkolů náhodou odhalí německé špióny v sovětských uniformách a za to je nakonec vyznamenán medailí Za zásluhy.

Řezníkova žena

Řezníkova žena (1991)

Když se řezník z Greenwich Village Leo Lemke vrátí ze svého rybářského výletu v Severní Karolíně, nemůže se dočkat, až se pochlubí se svým trofejním úlovkem: s krásnou novomaželkou, jasnovidkou jménem Marina. Ale řezníkova pýcha je vystřídána pocitem starosti, když se doslýchá o venkovském médiu, jehož kouzlo mění protřelé pány ze City v roztoužené chlapce. Dr. Alex Tremor,místní psychiatr, není přesvědčen o Marininých domnělých schopnostech. Ale ve svých knihách nenalézá vysvětlení pro radost, kterou ona kolem sebe šíří, nebo rostoucí přitažlist, kterou na něj působí.

Reklama