Reklama

Reklama

VOD (1)

Nevlastní otec Brittney Haversové Niles zahyne při havárii soukromého letadla. Brittney ale nezdědí jeho majetek v hodnotě téměř sedmdesáti milionů dolarů, ale pouze roční rentu pětadvacet tisíc. Zbytek připadne jeho společnosti, pokud se o dědictví nepřihlásí Nilesův přímý potomek. A ten se k překvapení všech přihlásí. Je to Maya Kingová, která tvrdí, že je Nilesova nemanželská dcera a ochotně se podrobí testu DNA. Soudní lékař Julian Hayes potvrdí, že je to pravda. Vyšetřovatel pojišťovny Terence Bridge, která má vyplatit pojistku ve výši dvou milionů, objeví několik nesrovnalostí potvrzujících, že havárie Nilesova letadla nebyla nehoda. Zjistí také, že Hayesův test byl podvod a do všeho jsou zapleteny Brittney a Maya, které lékaři slíbily část dědictví, pokud jim pomůže. Nechtějí se s ním však dělit, a tak ho zavraždí. Bridge dívky konfrontuje a nabídne jim mlčení, pokud mu vyplatí polovinou majetku. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (69)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Film se nese v podobném stylu jako jednička, jen s tím, že zde mi přišla snaha scénaristy vymyslet nějaký dějový zvrat až příliš křečovitá. Mrtví ožívají, živí umírají - bohužel z toho všeho vznikl spletenec, který svému předchůdci nesahá ani po kolena. I když, po pravdě, lesbické scény jsou zde možná hezčí :) ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Začnem asi tým, že tam ten žáner erotický nemá čo hladať. Ak budeme pchať tento žáner všade, kde vo filme ukážu dvakrát holé kozy, tak to môžeme považovať za erotický film každý tretí. Film je tipický americký. Vo filme budete márne hladať špatných a tlstých ludí. Ako napísal uživatel misstake vo svojom komentári. Spravili výber neznámich hercov v reklamnej agentúre a okerem pozerania na pomerene slušne vypadajúce herečky už nie je na pozeranie skoro nič. Moc tomu nepridal ani mizerný dabing, kde herci občasne melú hubou naprázdno a inokedy zase hovoria bruchomluvci. Pravdou je, že keby v popise neuviedli žáner erotický, tak by som si to ani nestiahol. Ak si chcete pozreť erotický film, alebo thriller, tak si pozrite niečo iné. Toto je podradný brak zameraný na polodebilných puberťákov. ()

Reklama

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Povrchní, průhledné, sexy. Kdo čekal něco jiného, je naivní. Potenciál, i když né všechen, byl vyčerpán v jedničce. Druhý díl se snaží pouze navázat a překvapivě se mu to vůbec nevede. Vím, je to video film, ale prostě když si vezmete to špatné z prvního dílu, přimícháte trochu více sexu a zápeatku během posledních 30 min změníte 6 krát, ještě neznamená, že z toho vyleze něco světoborného. Bavil jsem se podprůměrně, zklamání! 45% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Brittney žije s nevlastním otcem v luxusním domě na Floridě. Krátce poté, co se mafie nevybíravě přihlásí o zaplacení otčímových dluhů, otčím zahyne při havárii soukromého letadla. Kupodivu Brittney nezdědí obrovský majetek, ale pouze roční rentu. Zbytek připadne jeho společnosti, pokud se ovšem o dědictví nepřihlásí přímý potomek. A ten se k překvapení všech přihlásí. Jde to ve šlépějích jedničky, ale už zde není tolik kvalitních nápadů a nečekané pointy jsou jen kopií jedničky. Susan Ward a Leila Arcieri jsou přitažlivé holky, ale jako herečky už se tak neosvědčily. Několik dobrých momentů v podobě kvalitního intrikování se zde najde, ale už to nějak není ono. 60% ()

sledge 

všechny recenze uživatele

... ta jedna * je za lesbicke sceny. Toto bolo najjemnejsie porno ake som kedy videl, lebo ani tu nemoze byt o deji a hereckych vykonoch (alebo hocicoho ineho co suvisi s kinematografiou) ani rec. Inak odpad, zmes najhorsich cliche scen zo vsetkych zlych filmov ake ste kedy videli, podana velmi zle a ese horsie zahrana. Inak odpad! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Los Angeles (Kalifornie, USA) a Palm Beach (Florida, USA) od 17. března do 4. dubna 2003. (GASTON73)

Související novinky

Denise a Neve opět spolu

Denise a Neve opět spolu

17.02.2006

Filmová společnost Mandalay nominovala na post režiséra připravovaného snímku BACKSTABBERS vyhasínající hvězdu Johna McNaughtona a hodlá do něj obsadit herečky Denise Richards a Neve Campbell, pro… (více)

Reklama

Reklama