Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (625)

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Mesije Clavier po Navstevnicich docela uspesne pokracuje v zanru sci-fi komedii... Nejlepsi kamaradi zid, arab, cinan a cernoch = to si asi nekdo pekne zahulil, ne? Opravdu pekny slunickovy film, Sabatova s Dienstbierem se u tehle fantasmagorie musi tetelit stestim :D Kdyz se prenesete pres tu prisernou agitku tak dostanete vcelku vesely filmecek ktery stoji a pada na Clavierovi. Me to vcera docela pobavilo, po tom strasnem padu Ondry Banka jsem opravdu nemela naladu na Sin City 2 nebo Podivny Experiment...

plakát

Čarodějky (1996) 

Dnes je "prijemna" konstelace na sledovani filmu a jejich hodnoceni = na tenise imrvere prsi, venku je hnusne, fotbalek je az vecer a protoze jsem dopolko na chvili zaklepala backorama a jen upenlive zebrani a slibovani horem dolem me uchranilo od nemocnice "na pozorovani" tak muzu cucet na filmy pekne doma. Musim tedy lezet a nesmim delat nic, vubec nic, leda divat se na televizi a Klenot se musi divat se sebou ale musi se take divat na me jestli nahodou zase nezaklepu backorama. A tak jsme se divali na Carodejky. Ptam se Klenota "neva kdyz se kouknu na carodejky, je to trochu infantilni, ale odpocinkove" a Klenot rika "vzdyt je to pekny film, ve druhe tride nam ucitelka cetla knizku". Nacez ja reaguji "dabl ju ty ef? (WTF)" nacez se ukaze ze Klenot myslel ty Carodejky/Witches od Dahla s Angelicou. To jsou samozrejme ty lepsi Carodejky, ktere dostanou plny pocet. Tyhle Carodejky/CRAFT jsou kvalitnim filmem pro EMO pubertu a jine podobne postizene. Kdyz ja jsem byla v puberte tak se mi film libil, ted uz je to spis jen takovy prumer, ale je to docela odpocinkove, Klenot otraveny nebyl a ja? Zatim porad ziju!

plakát

Čarodějnice (2015) 

Porad jsem vahala ctyri nebo pet, ale jelikoz "The VVitch" je po dlouhe dobe horor u ktereho jsem se FAKT bala, tak davam pet, protoze kdyz se jeden u hororu boji, tak je to asi "job well done", no ne? Koukala jsem na to o pulnoci, sama doma, coz asi umocnilo ten dojem. Kdybych na to koukala odpoledne u zehleni nebo na bezicim pasu tak jdu asi na ten prumer, ale takhle me to celkove dostalo. Jasne, neni tam non stop nejake hrozne peklo , ale ja jsem se te carodejnice doopravdy bala a atmosfericky mi to vubec prislo dokonale. Skvela vec. Ony i ty chytre horory maji neco do sebe kdyz jsou dobre natoceny a divate se na ne v ten spravny moment.

plakát

Čas zabíjet (1996) 

Desne spravedlivy film s desne dojemnou zaverecnou reci pronesenou desne sympatickym advokatem!!! ..... No, tak to byla ironie, ze ano. Libil se mi Kevin Spacey, Sutherlendaci (zvlast mladsi byl paradni slizak!) a pan Samuel. Jinak hruza, kyc jak bic, pres vazny namet jsem se pri zaverecnem proslovu MMcC musela smat. Az takovy jsem cynik. Pak jsem si ale vzpomnela ze amis takhle pateticti byvaji i doopravdy a navzajem si to docela basti. To uz mi pak tak smesne nepripadalo. Ale prezila jsem a zas tak uplne me to neurazilo. Relativne divatelne.

plakát

Čekání na Patrika (1988) 

Me to u zehleni nejak nerusilo. A bylo zajimave videt, ze narozdil od takoveho Zounara - Pomeje nebyl vzdy koule slizu! Extra plus za Prazsky Vyber!

plakát

Čelisti (1975) 

Zasadni film Meho detstvi. A jako tresnicka na dortu jsme byli s Klenotem minuly tyden na Marthas Vineyard, kde se film natacel. A tak jsme se sli podivat na dum Chiefa Brodyho (ted vypada uplne jinak, ale stejne!), vyfotila jsem Klenota pred filmovou radnici (ted je to kram s hadrama pro turisty) a pak jsme se sli cournout na "First Attack Beach" a pak jsme chvili obsmrdali kolem mostu ktery podlpouval filmovy zralok do zatoky. Ten most jsme napred nemohli najit a pak jsme jeli busem a najednou ridic zvolal "next stop is the Jaws Bridge!". Fakt rekl "Jaws Bridge". Takove nadseni, takove stesti. Kdyz jsem byla dite tak jsem Celisti videla milionkrat. Kde by me tehdy napadlo ze nekdy budu prochazet i po mistech kde se film natacel. Jsem uplne hyper. A takovy krasny ostrov je to. Klenot musi hrat castejc to Lotto nebo Powerball ci co. Az pak chytnem ten Jackpot tak se na MV odstehuju a uz nikdy odtamtud neodjedu. No leda v zime na dovolenou na lyze. Ale jinak ne!

plakát

Černá kniha (2006) 

Tohle ale opravdu nebyla spatna vec, ba prave naopak, vec to byla vyborna! K filmu jsem pristupovala naprosto nedotcena, krome popisku na zadni strane DVD jsem o filmu nic nevedela. Trochu mi vadilo ze tak zhruba po pul hodince se dalo docela dobre predvidat co prijde dal a k jakemu konci by film mohl smerovat. Opravdu kvalitni film z prostredi 2. svetove valky & spionaze, ale od Verhoevena jsem cekala o neco vic.

plakát

Černá kočka, bílý kocour (1998) 

Tak konecne zase paradicka kdy si Frau Joelly mne ruce a radostne se ji lesknou oci. Tyhle cikorky me fakt hodne bavili, Kusturica je asi takovy balkansky Forman, ne? Ja se stejne nechapu, proc vzdy necham doma sedet takove dobre filmy nekolik let a misto toho cucim porad dokola na jekesi rezidentni zla? Tahle challenge tour vubec neni spatny napad, neb jinak bych se k tomu zase nedokopala... Za me oba palce nahoru a vitezny pokrik!

plakát

Černobílá spravedlnost (2017) 

Vsak od KB jsem take jeste nevidela blby film! No tohle tedy byl film tak trochu riznuty doku, ale o to vetsi silu to melo. Atmoska husta ze by se dala krajet a i kdyz jsme do hotelu Alzir dosli az po znacne chvili tak film, i pres docela umornou stopaz, nenudil.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

No ze tak brzy nekdo zfilmuje jednu z nejsilnejsich knizek co jsem kdy cetla (Modlitba pro Cernobyl), tak to jsem tedy fakt necekala. Asi nemam co bych vytkla, nad nepresnostmi a odchylkami od reality se nejak neofrnuju, jako mini Serial tohle byla naprosta bombice a me i Klenotovi spadla brada. Nebrecela jsem sice jako u knizky, ale i tak... Vida, clovek si myslel ze nejlepcejsim serialem bude GoT (tvrde a vicemene uspesne o to usiloval 9 let) a pak prijde takovahle mini vec a GoT uplne smete ze stolu. Jak prisel Cernobyl, vsichni prestali mluvit o GoT. Olala