Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (392)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Puzzle z kousků Starého i Nového Zákona, magického realismu, psychologického dramatu a Receptáře. Kombinace archetypýlních ztracenců (přestárlý nácek, tlouštík upíjející se sirupem proti kašli, latentně teroristický Arab a budoucí matka pochybných kvalit) a jednoho kněze co všem leze na mozek protože mu už to vlezlo dává vzniknout něčemu co bych si troufal přirovnat k pokusu o znázornění "Zmaru ve filmu".

plakát

Adelheid (1969) 

Když si nerozumíte, tak se vám špatně rozvíjí vztah. Když je jeden z vás k tomu uvržen společností do nemilosti, je to ještě horší. Ale nezoufejte, i tak lze spolu žít a čelit útrapám. Škoda jen, že ne vždy lze čelit úspěšně. Právem tento film patří ke klenotům čs.kinematografie. A Petr Čepek a Emma Černá na tom mají nemalé zásluhy --- 90%

plakát

Admirál (2008) 

Tenhle film jsem už viděl a jmenoval se Titanik... Ale teď vážně, film je sice natočen velkolepě a profesionálně, ale ona velkolepost je překrývána často až trapným popisem milostného troj-čtyřúhelníku. Alexandr Vasiljevič Kolčak je velká osobnost dějin a zasloužil by si svůj velkofilm trošku důsojnější. Protože to co jej udělalo velkým je zde použito pouze jako pozadí pro lovestory. Navíc se mi občas jako studovanému historikovi občas otevírala kudla v kapse.

plakát

Aeon Flux (2005) 

Žít jenom jednou a uvolnit místo lidem kteří by mohli žít lépe...

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Dobrý námět, dobrý rozpočet dobří herci. Pvšem ani to nepomohlo tomuto filmu k tomu aby byl "dobrý". Skoro tři hodiny nudy a řevu. Musím ovšem pochválit Angie za její roli intrikářské "královny matky"

plakát

Alois Nebel (2011) 

Tak jsem se těšil až mne to zklamalo...

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Nevím proč, ale čiší z toho na mne "forrestgumpovská" naivita. Holka co se zabývá zbytečnostma a blbostma! No a co jako? Ovšem to co z toho udělal Jean-Pierre Jeunet a xichtík té Tatouovic holčičky to je prostě zážitek. Nemám tušení co ten film chtěl říct, nebo dokonce o čem to je, ale vím že ho chci vidět znova. --- 85%

plakát

Andaluský pes (1929) 

Pánové pokud nechcete aby vaše ženy viděly některé věci, fikněte jim očko břitvičkou! Pokud chcete ukázat pomíjivost lidského bytí, nechte kamaráda 16let stát v koutě. Jo a nekraďte ženám jejich chlupy z podpaží. Na co by vám byly?