Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Napoleon (2023) 

Nemohu se rozhodnout, zda je to víc trapné nebo pitomé.

plakát

Krev a zlato (2023) odpad!

Jasný důkaz, že zdegenerovaní Němci se už totálně zbláznili. A blázniví Američani z Netflixu jim při tom asistují.

plakát

Ad Astra (2019) odpad!

Až do poslední půlhodiny je to slabší béčkový film. Ale ten konec z toho udělal totální ODPAD!!!!

plakát

Arvéd (2022) 

Už když jsem četl nadšené komentáře kulturní fronty a viděl tu záplavu nominací jsem tušil průšvih. Opravdu ale nechápu, proč je nutné místo kvalitního zpracování určitého střípku naší historie vytvořit takovou “kafkárnu”.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Tak především bych v kolonce žánru škrtl slovo “historický”, protože s Žižkou má tento spektákl společný snad jen to oko.  Obdivuji Petra Jákla za to, že si dokázal  splnit svůj sen a udělat opravdu velký film. Výprava, scény, kamera fakt úžasné a na české poměry nevídané. Trošku smutné bylo vidět jak špičkoví čeští herci “excelují” v epizodních roličkách. To jsem se cítil trapně i za ně.  Co mi vadilo byla až nesmyslná míra brutality, někdy méně opravdu znamená více.  Co mám ale Petru Jáklovi opravdu za zlé je to, že vyloženě zneužil jméno Jana Žižky v názvu filmu a tím natrvalo zaplevelil českou filmografii faktickým nesmyslem, jelikož ten film neměl s Janem Žižkou nic společného.

plakát

Toscana (2022) 

No bylo mi trapně za všechny zúčastněné. Pokus o remake “Dobrého ročníku” proběhl tak, že nesympatický, vyžilý dánský kuchař okouzlí šikovnou italskou cikánku tím, že Italy konečně naučí vařit a hlavně využívat místní suroviny. Jedna hvězda za to Toskánsko. Dánové ať se raději věnují krimi.

plakát

Deníček moderního fotra (2021) 

Celou dobu to byla průměrně slušná komedie. Posledních 10 minut to shodilo až do suterénu. Režisér se musel pomátnout, že něco takového připustil. Škoda.

plakát

Čtyři svatby a jeden pohřeb (2019) (seriál) 

Přeslazená, kašírovaná agitka Multi-Kulti. To, co nám tady autoři předvádí je asi tak reálné jako Star Trek.