Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (21)

plakát

La La Land (2016) 

Damien Chazelle bude zachvíli patřit ke špičce režisérů. Říkal jsme si, jestli dokáže dalším filmem, navázat na supervýborný Whiplash a dokáže udržet stejnou laťku. A on to zvládl všechno s neskutečnou grácií a stvořil velice pěkný, emotivní film, který krásně doplňuje hudba, tanec a zpěv. Nejsem moc muzikálový fanoušek, ale v tomhle filmu mi to vůbec nevadilo ba naopak. Při konečné scéně jsem se jenom radostí usmíval. Jazz is not dead.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Mel Gibson znovu ukázal, že umí, a vytvořil velmi silný a emotivní film. Válečné scény výtečně natočené a místy hodně autentické. Na konci už jenom mi šel mráz po zádech. Hudba taktéž velice kvalitně doplňovala ty emotivní scény.

plakát

Ploty (2016) 

Nikdy bych nevěřil, že se okolo stavění plotu může stát tolik věcí. Denzel a Viola předvedli parádní herecké výkony.

plakát

Lída Baarová (2016) 

By mě zajímalo jestli vůbec Renč ten film zhlédnul po tom co se to natočilo a sestříhalo.Protože normální člověk by celý film totálně předělal a nebo ho radši vyhodil do koše.Renč holt nezraje jak víno ale jak jogurt,čím starší tím pěkně hnusnější

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Velikánské plus tohoto filmu je, že ho natočil komediální režisér Adam McKay a natočil ekonomickou krizi srozumitelnou i pro lidi, kteří zas tolik ekonomice nerozumí, a ještě se u toho parádně zasmějí. A vsuvky Margot a Seleny byly výborné, když se člověk trošku ztrácel. Soundtrack velice dobře vybrán a střih taky famózní.Škoda, že Bale nedostal více možností v tohle filmu, aby naplno využil svůj potenciál. Souboj o Oscara za vedlejší roli bude opravdu zajímavý.

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

První příběh byl i za 6 hvězdiček.Bohužel navazující příběhy ztrácely,což je velká škoda, tudíž tomu dávám výsledné 4

plakát

Most špiónů (2015) 

Spielberg je po deseti letech zase zpět !!! Co víc k tomu říct

plakát

Dánská dívka (2015) 

Co DiCaprio ! Tentokrát to zase bere na sebe Eddie Redmayne v celé své parádě. Ten si jde pro druhého Oscara v řadě. Eddie je prostě budoucnost filmařiny. To byl skvost

plakát

Zátoka (2009) 

Přiznám se.Bulel jsem jak amina.Velice emotivní a realisticky podané

plakát

Marťan (2015) 

Zachraňte vojína Ryana Interstellar Marťan Amerika už utratila neskutečné množství peněz na vyzvedávání Matta Damona z průseru. Matt Damon zahrál velice výbornou roli,Ridley,které jsem tolik věřil, že překvapí oproti svým minulým filmům,to dokázal.K dokonalosti tedy k 5* mi tam ale bohužel něco chybělo.Střední pasáž se docela vlekla a dialogy v této části byli spíše průměrné.Za to konec fantastický.