Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Na tenhle seriál se koukám pořád , viděl sem každý díl a to několikrát co dodat prostě nejlepší seriál. Ze začátku se mi dost líbilo jak Bárt a Milhouse prozkoumávali Spriengfield , ale ikdyž asi od patnácté série až tak moc neproskoumávali nový místa tak mi to až tak nevadilo , protože v dalších sériích jsou dost dobrý a srandovnější scény. Strašně hodně se mi líbí speciální čarodějnický díly ty mě vždycky rozesmějou. Přijde mi skvělý když se v seriálu objeví nějaké skupiny , nebo slavná osobnost jako Jackson Browne , Michael Jackson atd. Každá postava v seriálu je dost propracovaná , a vtipná. a má nějakou vlastní hlášku. Ze začátku to bylo jen o rodině Simpsonů ale po pár dílech se v seriálu přidávali další a další postavy , jako Krusty , Jimbo , atd... A to mi přišlo jako dost skvělý. Tento seriál je u mě na prvním místě se seriálem jak jsem poznal vaši matku. Tento seriál mě baví i po několika sérií , a dílech , a proto si nezaslouží nic jiného než pět hvězdiček. U mě 100%. Dvacátou pátou sérii sice považuji za trochu horší , a nudnější , několik hlášek se i opakovalo , ale i tak bylo několik skvělých dílů v této sérii. Abigail „Abbie“ Winstonová Alcatraz Artie Ziff Bernice Dlahová Clancy Bouvier Dame Underdunk Dewey Largo Dolph Starbeam Declan Desmond Drederick Tatum Eddie a Lou Francesca Terwilliger Frank Frank Grimes mladší Frank Grimes starší Gerald Gil Gunderson Hank Scorpio Charlie Iggy Wiggum Jacqueline Bouvierová Jasper Beardley Jimbo Jones Kearney Zzyzwicz Kočičí dáma Kozarela Ling Bouvierová Luann Van Houtenová Lyle Lanley Luigi Risotto Manjula Nahasapeemapetilonová Marvin Monroe Michael D'Amico Murphy Krvavá dáseň Mona Simpsonová Paní Daphne Burnsová Rich Texan Robert Terwilliger Sanjay Nahasapeemapetilon Sarah Wiggumová Sherri a Terri Trenér Lugash Tyčka a Kulička Üter Homer Jay Simpson Marge Simpsonová Líza Simpsonová Abe Simpson Bart Simpson Abe simpson ....................V tomto seriálu se mi líbyla prostě každá postava. Ať je to prodavač či jen pouhý cyklista.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Na tenhle seriál se koukám pořád , je strašně srandovní. Líbí se mi všichni čtyři , Lily ( Alyson Hannigan) , Robin ( Cobie Smulders ) , Ted ( Josh Radnor ) a Barney ( Neil Patrick Harris ). Ani jeden díl mi nepřišel nudnej , nebo blbej. Každý díl se mi strašně hodně líbil , i každá série se mi strašně líbila. Za každý díl i sérii 100%. Tento seriál je u mě na prvním místě se Simpsonovýma. Tento seriál je legen ....... ( počkej si)...... dární !!!!!!!!!. U Lily se mi líbilo , že ze začátku byla taková dost rozjetá , a od pátý série byla taková že už se moc nebaví , a nakonec měla dítě , ale i tak s ní byla pořád sranda. U Teda se mi líbilo že byl architekt , a na to vždycky balil holky , a v každém díle byl prostě srandovní. A taky jsem celou dobu u něj přemýšlel s kým teda má ty děti , myslel jsem si že s Robin , ale jak jsem zjistil tak ne , ale to nevadí , protože s kým to má tak mi přijde jako skvělá a vtipná herečka ( nebudu prozrazovat kdo to je , protože několik lidí neví s kým Ted má ty děti). U Robin se mi líbí že je z Kanady , a proto je tak výbušná , a vždy mě rozesměje. A nakonec Barney je můj nejoblíbenější člověk v seriálu. Ze začátku to byl takový děvkař , který za den sehnal 20 čísel od holek. Jeho hlášky se mi nejvíc líbily v seriálu. Dost se mi u něj líbilo když říkal počkej si , výzva přijata , nebo když si dal s někým placáka , tak vždy se po tomhle stalo něco vtipného. Ale asi nejvíc se mi u něj líbilo , když přestal být děvkař , a myslel to s těmi vztahami vážně , a nakonec si vzal Robin. Marshla a Barneyho jsem si zamiloval už od začátku. Marshl vždy v každém díle byl vtipný. Když měl s Lily dítě tak trochu zvážněl , ale vždycky si šel na pivo s kámošema. Od té chvíle když měl dítě s Lily nebyla s ním jenom nuda , možná trochu ze začátku , ale na konci osmé a celou devátou sérii se zase rozjel , a byl zase vtipný jako před dítětem. I když věčina uživatelů tady píše že poslední série byla nejhorší , tak podle mě byla skvělá , sice tam nebylo tolik vtipných scén a hlášek jako z páté série , ale podle mě to byl skvělý zakončení seriálu. I když byla podle mě poslední série skvělá , tak stejně tam mohlo být pár věcí lepších. V posledním díle bude , že Tedova žena umře , a on se vydá za Robin. To by celkem šlo , ale je tam ještě že Barney má dítě , ale ukážou tam jen dítě. Matka dítěte tam vůbec není , a není tam jestli se dá Ted s Robin dohromady. Podle mě mohli udělat ještě dvě série , kde by ukázali jak se Robin s Barneym rozešla , jak umřela Tedova žena , a koho zbouchl Barney , ale i tak si myslím že to byla dost skvělá , povedená a zábavná série. Po zhlédnutí poslední série , a posledního dílu , mám tenhle serál na prvním místě. Už je to podle mě lepší než Simpsonovi. ( ale jen o trochu :D ). .......

V jako Victoria

V jako Victoria (2010)

Ze začátku jsem hledal nějaký seriál na který bych se koukal , protože vše co jsem měl načatý tak jsem to dokoukal. Zadal jsem tady do podrobného vyhledávání seriály , a pouze mnou nehodnocené , a všiml jsem si tohohle seriálu. Přečetl jsem si děj , a celkem mě to zaujalo , tak jsem se koukl na youtube na nějaké trailery , a hned se mi trailer líbil. Tak jsem se na to začal koukat. Jsem zatím u dvacátého třetího dílu , a musím říct že tohle je skvělý seriál. Všichni v seriálu skvěle zpívají i hrajou. V každém díle je spousto vtipných scén , a zkvělého zpěvu. Nejlepším a nejvtipnějším dílem mi zatím přišel třináctý díl. U toho jsem se musel smát pořád. Avan Jogia a Victoria Justice jsou podle mě nejlepší postavy v celém seriálu. I když jsem zatím neviděl každý díl , ale u mě 100%. Strašně se těším až uvidím všech 58 dílů tohohle skvělého seriálu. Nemohu si pomoc , ale pořád se musím smát Ericovi Langemu , ten mě v seriálu vždycky rozesměje ze všech nejvíc. Jako učitel herectví je prostě skvělý. Herci co hrajou v tomhle seriálu tak jsem o nich nikdy neslyšel , ani jsem je neviděl hrát v něčem jiném , ale určitě se kouknu , protože to jsou podle mě úžasný herci. Po zhlédnutí prvních deseti dílů jsem na ČSFD vyřadil z mých oblíbených seriálů zlatá sedmdesátá , a přidal jsem tam tento seriál. Andre ( Leon Thomas III ) skvěle zpívá a hraje na piáno , ale v seriálu nijak moc nevičnívá. Je sice v každém díle , ale vtipný moc není. Beck ( Avan Jogia ) je v seriálu můj oblíbenec. Zkvěle zpívá , a hraje. A je dost vtipný. Cat ( Ariana Grande ) je v seriálu za takovou blbku, ale mě to celkem nevadí protože mi to přijde dost vtipný. A taky moc krásně zpívá. Jade ( Elizabeth Gillies ) je úhlavní nepřítelka Tori. V každém díle je naštvaná a někoho uráží , a díky tomu je dost zábavná. Trina ( Danielle Monet ) je Torinina sestra. Myslí si že má obrovský talent na zpěv , ale nemá. Není špatná , ale v seriálu jí moc nemusim. Robbie ( Matt Bennet ) je kluk který má loutku Rexe. Holky ho nechtějí a i rex ho uráží. Tori ( Victoria Justice ). O ní je tento celý seriál. Úžasně zpívá a hraje , a vždy mě rozesměje. Už jsem dokoukal celý seriál , všechny čtyři série , a pořád si myslím že seriál je skvělý. Jenom mi trochu vadil poslední díl , byl sice vtipný a zajímavý , ale myslel jsem si že když je poslední tak tam bude nějaké rozloučení , nebo že aspoň stráví všichni čas spolu. No ale nevadí. Skvělý seriál !!!!

Futurama

Futurama (1999)

Seriál je něco jako simpsonovi v budoucnosti , ale i tak dost komediální seriál. Tenhle seriál není podle mě až tak skvělý , sice v každém díle je nějaký vtip a dobrá scénka , ale v seriálu Simpsonovi je každá postava něčím zábavná , nebo zajímavá , ale v tomhle seriálu jsou zábavný jen doručovatelé balíčků , o kterých je tento seriál. V seriálu Simpsonovi je každý díl nzábavný a zajímavý , v tomhle je jenom v díle npár věcích zábavných. Ale i tak podle mě má tento seriál dost velkou sledovanost , a i mě pořád zajímá. 98%.

Věřte nevěřte

Věřte nevěřte (1997)

Pomatuju si ještě na to když sem se jako malej na VĚŘTE NEVĚŘTE koukal okolo 11. Vždycky po dokoukání sem byl tak trochu vystrašenej , ale vždycky další den sem se koukal dál a dál. Protože už tehdy mě tenhle seroš strašně zaujal. Líbily se mi každý díly , ale nejvíc mě to bavilo jenom s Jonathanem Frakesem. Ten když mluvil , tak sem byl v pozoru. Tohle dílo prostě patří do mý TOP 10

Horákovi

Horákovi (2006)

Dost dobře komediální seriál. Mě osobně se dost líbil každý díl. V každém dílu je hodně srandovních scén. Na celý seriál se dá koukat od prvního dílu až po poslední. Hned co jsem dokoukal všech 39 dílů , tak jsem si dal tento seriál k mým top 10 seriálů na ČSFD. Já moc nemusim české seriály ( kromě několik vyjímek ) , ale u tohohle seriálu hned co jsem viděl první díl tak jsem si ho zamiloval. V pár dílech jsou sice někdy trochu blbější scény , ale v celku je tento seriál úžasný. 100%. Jen škoda že seriál má strašně málo dílů. Dokoukal jsem ho za chvilku , ale jak jsem se dozvěděl , tak bohužel další díly nebudou.

JONAS

JONAS (2009)

Někomu to přijde jako blbost , ale mě ne. Mě to přijde jako dost skvělý seriál. U každýho dílu jsem se strašně bavil , a strašně se mi líbí jejich hudba. Je taky dost vtipný že kevin jonas je v seriálu za takovýho blbce , který neumý sbalit holku , přitom v realitě se už oženil a má už i dítě. Podle mě úžasný seriál , s vtipnýmy hlášky a scénami. Viděl jsem všechny díly , a u mě rozhodně 100%.

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Skvěle komediální seriál s Jasonem Lee. U každýho dílu jsem se smál. Jeden z mých nejoblýbenějších seriálu. Jasona Leeho sem celkem nesnášel. Zkazil Chipmunky a několik dalších filmů. Myslel jsem si že je to blbý herec , a že neumý hrát , ale když jsem se začal dívat na tento seriál tak jsem změnil názor. V každém díle mě něco zaujme nebo pobaví. 99%.

Průměrňákovi

Průměrňákovi (2009)

Zaneprázdněná Frankie , nikdy se neusmívající Mike , divný Brick , nešikovná Sue a frajer Axl. Tuhle tu rodinku prostě miluju !

Ovládací panel
10 bodů