Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (9)

plakát

13 (2008) (TV film) 

Hodně jsem váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale druhá půlka mi přišla slabší, tak jsem se přiklonil k nižšímu hodnocení. Jinak ale slušný film - kéž by i zbytek produkce určené pro televizi byl podobně kvalitní...

plakát

Mazací hlava (1977) 

Hodně zvláštní film, děj jsem pochopil tak (tedy většinu) jako impresionistické znázornění lidských obav, pomíjivosti života, reflexi všudypřítomných tlaků, kterým je člověk vystavován a následný únik do snů (v tomto případě spíše nočních můr)

plakát

Funny Games USA (2007) 

Celkem nijaký film, neviděl jsem původní německou verzi, ale tohle mě dost zklamalo. Některé pasáže mi přišly zbytečně zdlouhavé a nudné, snaha šokovat, popř. překvapit pro mě padla s nepříliš logickým dějem, ktrerý se mi navíc zdál notně samoúčelný. Film zachraňují herecké výkony představitelů obou grázlů a neotřelé nápady.

plakát

Hulk (2003) 

Filmu dominuje skvěle animovaný Hulk a dobrý herecký výkon Erica Bany. Děj ale nemá dostatečný náboj a místy je zbytečně zdlouhavý. Snaha o psychologizaci snímku sice úplně naprázdno nevyšla, ale od Hulka jsem čekal trochu více akce, třeba na úkor občas zbytečných dialogů. Jako komiksová adaptace to není špatné, spíš lepší průměr.

plakát

Sexuální praktiky pozemšťanů (1999) 

Absolutně nijaká komedie, nezaujme, nepohorší, očekávatelný děj... Na film jsem zapomněl v podstatě okamžitě po shlédnutí, Pro mě prototyp všech 3* filmů.

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

Trochu to sestříhat a nemělo by to daleko k dokonalosti. Po slibném začátku je děj na můj vkus trochu rozvláčný a nudný, což sráží výsledné hodnocení na pouhé tři hvězdičky.

plakát

Plán 9 (1959) odpad!

Bavil jsem se královsky, ale asi jinak než by Ed Wood chtěl...

plakát

Dobrodruzi z vesmíru (1986) (seriál) 

Pamatuju si že se mi to jako dítěti fakt líbilo, tak to přece nemohlo být nic špatného :).

plakát

Útěk z Absolomu (1994) 

Příjemně stravitelné béčko v zajímavém prostředí + solidní výkon Raye Liotty. Přes spoustu klišé jsem se celkem dobře bavil.