Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Životopisný
  • Akční

Recenze (270)

plakát

Taylor Swift: The Eras Tour (2023) (koncert) 

Je skutečně obdivuhodná. Neznal jsem ji protože poslouchám spíš klasický rock. Ale překvapila mne dokonalou intonací. Málokterá česká zpěvačka by tento výkon dokázala. Tancovat a nebýt falešná a ještě se doprovázet na klavír a kytaru. Klobouk dolů!

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

V žádném filmu nebo seriálu jsem nebyl nikdy tak podrobně seznámen s nemocí rakovina. Bylo to velice hezky zpracované. Divák byl poučen, ale také pobaven.

plakát

Bratři (2023) 

Konečně po dlouhé době výborný český film. Přičítám to režiserovi Mašínovi, který jako vzdálený příbuzný si dal na filmu záležet!

plakát

Těla (2023) (seriál) 

Srovnával jsem se seriálem Dark. Pro mě jasně Těla vítězí. Plusy: 1) jedna série 2) mělo to hlavu a patu. 3) neopakující se dialogy.

plakát

Manifest (2018) (seriál) 

Výborný seriál. Po dlouhé době seriál, který měl napětí ve všech 4. sériích. Byl srozumitelný. Někdo namítne, že to byla pohádka, ale Agent 006 je také pohádka pro dospělé a drží se v obměnách po mnoho let! Proto 5 hvězd

plakát

Promlčeno (2022) 

Nějak jsem nezaregistroval, že v roce 2020 byl trest odnětí svobody za vraždu snížen. Bylo to provedeno za Babišovi vlády. Nechápu, co je k tomu vedlo? Asi, aby jsme se přiblížili k zemím jako je Rumunsko nebo byl na tom někdo zainteresovaný? Chytrému napověz... Já jsem pochopil...

plakát

Mžitky (2016) 

Strašná doba. Doba temna!!! V umění, sportu, v hudbě a tak bych mohl pokračovat. Bylo by to nadlouhý seznam. O co více mne udivuje, že se i v dnešní době najdou lidé, kteří by si přály, aby se staré pořádky komunistů vrátily!!!

plakát

Radioaktivita (2019) 

Normálně bych dal 4 hvězdy. Protože se jedná o žvotopisný film přidávám 1 hvězdu, tedy celkem 5.

plakát

Poslední závod (2022) 

Normálně bych dal 4 hvězdy, ale protože se jedná o životopisný film podle pravdy dávám 5 hvězd. Mám radost z toho, že se točí fakta, která se stala, než nějaký fiktivní blábol...