Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Obsahy (4)

Morgan's Summit

Morgan's Summit (2016)

Lidumilný moderátor rádia (Bruce Willis) v rámci svých nočních vysílání dává přednost zamilovaným písním a příběhům o laskavých a ohleduplných lidech. Jeho oddanost této filozofii se změní ve chvíli, kdy do jeho života zasáhne brutální zločin. Událost jím silně otřese a na světlo se dostává jeho druhá tvář plná touhy po odplatě.

Catch .44

Catch .44 (2011)

Tes, Dawn a Kara jsou tři dívky žijící v Las Vegas. Zaměstnáním jen ubíjejí čas a vydělávají na živobytí. Jejich životy se radikálně změní, když Tes (Malin Åkerman) potká tajemného cizince jménem Mel (Bruce Willis). Ten dívkám nabídne šanci na nový život, avšak pod rouškou zločinu. Dívky nabídku přijmou, ale záhy zjistí, že byly vtaženy do smrtícího podniku, ve kterém figuruje psychopatický zabiják (Forest Whitaker), řidič kamionu a paranoidní kuchař. Mel se totiž rozhodne udělat z dívek vražedkyně a vyslat je na misi, ve které není nouze o svištící projektily ráže 44 a pravděpodobnost přežití vražedného tria je téměř nulová.

They Marched Into Sunlight

They Marched Into Sunlight (2016)

Příběh podle knihy Davida Maranisse je zasazen do období několika dní října roku 1967. Pozornost je věnována dvěma událostem. Tou první je bitva o Ong Tanh. Američtí vojáci zde padli do léčky Vietcongu a utrpěli těžké ztráty nejen díky přesile, ale také kvůli špatně korigované dělostřelecké palbě, která pálila do vlastních řad. Druhou paralelně sledovanou událostí je vyvrcholení studentských protestů univerzity Wisconsin–Madison proti společnosti Dow Chemical, která vyráběla a dodávala napalm pro americkou armádu. Původně studentská demonstrace se vymkla kontrole a byla bezpečnostními složkami násilně potlačena. Příběh sleduje účastníky obou bitev - studenty, policisty, americké i vietnamské vojáky. Američané označují sled těchto událostí jako "Moment, který rozdělil národ".

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Robert Nevill (Will Smith) je jeden z posledních žijících lidí na Zemi. Naneštěstí pro něj většinu obyvatel naší planety proměnil zmutovaný virus v krvežíznivé bestie. V noci Robert bojuje se svými "nemocnými" spoluobčany a přes den, se věrný svému původnímu vědeckému povolání snaží ze své krve vyvinout protilátku, která by mohla zachránit zbytky lidstva. Tak nějak vypadá nepříliš růžová budoucnost v novém počinu režiséra Francise Lawrence (Constantine). Zajímavý příběh, o který se v minulosti zajímala i dvojice Ridley Scott/Arnold Schwarzenegger, spatří šero světa v prosinci 2007 a stávající kombinace obou jmen je spolu s námětem příslibem velmi zajímavé podívané.

Reklama