Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Skutečná hrůza - mumraj nadbytečných postav, úděsné dialogy, obscénní, hrubé a kruté (např. úvodní poprava koloucha), vtip veskrze žádný, prostě slátanina. Chvíli jsem váhal nad jednou hvězdou kvůli hudbě, ale závěrečné "ahoj" mě přivedlo zpět na zem. Herečka představující princeznu tolik zde kritizovaná mi zas tak moc nevadila, ale ty vlasy... Doufám, že už to nikdy nebudou dávat. Toto dílo by se možná dalo přijmout, bylo-li by prezentováno jako absolventská dada improvizace, ale pohádka pro děti to skutečně není.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

karikatura Star Wars - nulový scénář, toporní herci, směšné dialogy. Jedna hvězda jen za Reyin účes. Rogue One je stokrát lepší.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Jsem překvapený z tolika negativních komentářů. Mně se to líbilo, celkem vtipné, originální, i když spíš pro dospělé a děti tak z leckterých gagů nic neměly. Rozhodně jedna z lepších pohádek poslední doby, rozhodně lepší, než ty uječené Troškovy nebo loňský Sněžný drak. Liška naštěstí neměl moc prostoru, herecky mi vadil ještě ten velitel stráže, jinak celkem ok.

plakát

Sněžný drak (2013) (TV film) 

hrozné herecké výkony, snad jen babička čarodějnice byla uvěřitelná, hrozné dialogy, vrcholně nesympatická princezna, předvídatelný děj. Hvězdička je jen za ty animované draky, za které by se nemusel stydět ani Hobit.

plakát

Bídníci (2012) 

První hodina strašná nuda, revoluce velmi dobrá, dětské pěvecké výkony předčily ty hollywoodské. Čekal jsem něco jako Hair nebo Jesus Christ Superstar, ale ne deklamativní recitál jak od Janáčka. Takže tři hvězdy za ty děti.

plakát

Signál (2012) 

o ničem, nuda.