Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Barbar Conan (1982) 

Babovřesky jsou ještě horší, takže jedna hvězda za úžas, že se to někomu líbí. Arnold není herec, ale představitel, vrchní zlák jen poulí oči, souboje směšné. Možná kdyby mi bylo 10 a byl rok 1984...

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

karikatura Star Wars - nulový scénář, toporní herci, směšné dialogy. Jedna hvězda jen za Reyin účes. Rogue One je stokrát lepší.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Skutečná hrůza - mumraj nadbytečných postav, úděsné dialogy, obscénní, hrubé a kruté (např. úvodní poprava koloucha), vtip veskrze žádný, prostě slátanina. Chvíli jsem váhal nad jednou hvězdou kvůli hudbě, ale závěrečné "ahoj" mě přivedlo zpět na zem. Herečka představující princeznu tolik zde kritizovaná mi zas tak moc nevadila, ale ty vlasy... Doufám, že už to nikdy nebudou dávat. Toto dílo by se možná dalo přijmout, bylo-li by prezentováno jako absolventská dada improvizace, ale pohádka pro děti to skutečně není.

plakát

Kdyby byly ryby (2014) (TV film) 

Jsem překvapený z tolika negativních komentářů. Mně se to líbilo, celkem vtipné, originální, i když spíš pro dospělé a děti tak z leckterých gagů nic neměly. Rozhodně jedna z lepších pohádek poslední doby, rozhodně lepší, než ty uječené Troškovy nebo loňský Sněžný drak. Liška naštěstí neměl moc prostoru, herecky mi vadil ještě ten velitel stráže, jinak celkem ok.

plakát

Signál (2012) 

o ničem, nuda.