Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedním z nejcennějších exponátů městského muzea jsou Tygří oči, dva velké diamanty v ceně šesti milionů marek. A právě ty přišli ukrást lupiči. Když se rozdrnčí poplašné zařízení, ukryjí zločinci kameny do dvou nádherných motorek vystavených v přízemí. Den nato tam zabloudí naši staří známí Mike a Thomas, náhodou jsou stotisícími návštěvníky - a vyhrávají ony motocykly! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

-rooney- 

všechny recenze uživatele

Naposled jsem tento film viděl někdy snad kolem mých desíti let. Až do dneška kdy jsem si zakoupil originální DVD těchto dvou hochů kteří prožívají různé dobrodružství. I po letech musím říct že ten film prostě žeru. Film má pro mne super nádech který je doprovázen příjemným soundtrackem. Vskutku někteří herci vypadají velice zvláštně,ale zase o to je to zajímavější ´=D. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Nosáči dostali motorky,jedou na výlet!Taková Německá road movie plná parodických prvků ,například Fast Food řetězec s podivným výběrem,zloději vzácného diamantu s umělým uchem,nebo poučka jak se dobře spí v obchodě.Samozřejmě na to nejsou sami,potkají nové přítelkyně,kamarády i nepřátele a nakonec přijdou ke všemu a zároveň to ztratí.Pro tuto dvojku jak typické. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina zločinců se rozhodně ukrást nejcennější diamanty - zvané Tygří oči. Ale loupež se tak úplně nezdaří, a svůj lup jsou nuceni uschovat v blízkém supermarketu v předváděných motocyklech s tím, že si je později vyzvednou. Jenže motorky vyhrají Mike a Tommy, kteří jsou náhodou stotisícími návštěvníky supermarketu - a okamžitě vyráží motorky pořádně projet. Ale šéfka zločinců se nechce své kořisti jen tak vzdát ... Oproti předchozímu dílu jsou Dva nosáči o třídu zábavnější - i když to bude podle mne tím, že spousta nápadů je vypůjčena z jiných filmů (ať mi nikdo netvrdí, že si scénu se záměnou jednoho z hrdinů za japonského malíře Dieter Pröttel nevypůjčil z jednoho českého filmu). Každopádně, docela příjemně jsem se bavil před lety, a stejně tak příjemně jsem se bavil i dneska - ale záchvaty smíchu ve mne film nevyvolává... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Asi bude špatný počasí. Auta lítaj nějak nízko." Bejvávaly časy, kdy "rypáci" Mike a Thomas vyprodávali kina, rozesmívali sály a vzbuzovali touhu pořídit si vlastní tříkolku. I já jsem po ní toužil a ještě jsem se u toho skvěle bavil. Čas však dokázal, že je to hrozná hovadina s debilním příběhem, několika slušnejma fórama a kvalitu udržely jen ty tříkolky. Nevadí. Tenkrát to svůj účel splnilo a dneska už to beru jen jako nostalgickou raritu. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

V dětství to byl jeden z mých oblíbených filmů. Když jsem ho viděl dnes, nebylo už to takové, ale má to povedený český dabing a některé vtipné scény jsou opravdu dobré. Hluchá místa a trapné vtipy se zde sice najdou, ale oproti nové německé "komediální" tvorbě, kterou nám dost často servíruje TV Nova v neděli po obědě, je tento film naprostým zázrakem. Tu čtvrtou hvězdičku přidávám z nostalgie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme sa objaví monopost Formuly 1 Brabham BT 52 s motorom BMW z roku 1983. (Raccoon.city)
  • Vůz, který s nosáči na krátkou chvíli „vymění“ chlápek v baru, je Jaguar XK 120 z roku 1953. (Foxhound#1)
  • Natáčelo se v německém Mnichově a na jezeře Wörthersee v Rakousku. (BMW12)

Reklama

Reklama