Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční

Poslední recenze (12)

plakát

Lída Baarová (2016) 

Kříž Nekříž namluvit Hitlera česky je nechutný humus hanící veškeré mrtvé čechy druhé světové války. Hitlerova nesnášenlivost vůči čechům byla velice silná. Takže když ve filmu Áda mluví česky a pak banda silně umělohmotných herců vykřikne německy heil víte kdo odcházím. Podřadné hvězdy tipu Mádl vůbec neřeším. Leč od tohoto filmu nečekal jsem velké ambice takže ani nejsem zklamán. PS : Pokud Kříž vypadá jak reálný Adolf pak sežeru svůj klobouk s ponožkami po maratonu směr Třebíč kamkoliv. Byl opravdu veliký problém dodržet reálnost řečí? Proč si hraji na velko dílo když z filmu udělám pohádku o fiflence co se jí líbil zlý fiflínek co řve a prská a dokonce lže ? Velce se tvářící dílo potopené velkými nedostatky. Škoda Pane Renči jedna hvězdička za snahu.

plakát

Na návštěvě (2015) 

Berme to od počátku filmu . Počáteční fáze byla rodinnou tele novelou o dokumentu který chtěla o milující mamince natočit dcerka a a její (Boha Jeho rapující bratr) V tu chvíli jsem odcházel , Však ne úplně. Herecké obsazení vcelku ušlo i když hra na drsňáka toho nejmladšího byla asi tak falešná jako pravda komunistů o tom jak nás rusko zásobuje obilím. Přes počáteční skepsi se film začal rozvíjet do rozměrů kam by se horor měl odvíjet. Chvílemi jsem film sledující sám doma po tmě byl na pampersovu léčbu, takže ano byli chvíle kdy jsem se lekl. Nevím zda autor chtěl být natolik Holywood že nechal ty kladné přežít, však dobrá. Na konci ta uširvoucí hudba se scénou s policíí byla velice , velice zasazená do kontextu, takže bomba . V tu chvíli bych film prostě ukončil, proč něco víc . Pohádky konec, ende. Dobře maximálně otevřený konec. Pochopil bych , čekal jsem ho. Ale proč si hrát na herce strun všech co bulí i u naruby oblečeného trika ? Proč ten stupidní emotivní konec vysvětlující úplné hovno, tedy to na co se nikdo neptal. Nejdřív jeeeeee paráda přežili to děcka, pak bulíme želvička škaredá jak noc v u mě na záchodě pak ..... co to kurva mělo znamenat ten rap ? jako taková třešnička na dortíku kvůli, které je těžko i zvracet.? No neříkám že to byl špatný film, ale ten konec hanba blít.

plakát

The Possession of Michael King (2014) 

Dámy a pánové ta chvíle je tady. Nasaďte plenky jdeme koukat na horor. No ne , že by to bylo tak děsu plné dílo, ale ty lekačky leknou i po druhé když to čekáte. Takže co bych o tomhle filmu napsal. Příjemné překvapení kde hlavní hrdina dostal to co si zasloužil. Démon který kočíruje Ferdu mravence mu dal slušně na frak . Sám osobně jsem od toho filmu nečekal žádný zázrak , však ejhle kardiostimulátor zaplesal a byl jsem překvapen. Takže nehrajte si démonama pusťte si tenhle film a pokud budete pít kávu film stopněte. Ono se po uleknutí kafe špatně utírá na stropě. S Podzravem Carlos219. PS: kdo nevěří na duchovno ať se tomuto filmu vyhne, ostatním hurá na steč hodnotím 4 podmáslí z pěti másel :D

Poslední hodnocení (221)

To (2017)

odpad! 29.09.2017

Lída Baarová (2016)

10.07.2016

Na návštěvě (2015)

04.07.2016

The Possession of Michael King (2014)

02.11.2014

Annabelle (2014)

02.11.2014

Domácí vězení (2014)

29.10.2014

Misery nechce zemřít (1990)

12.07.2014

V bolestech (2013)

08.06.2014

Odpor (2008)

04.05.2014

Reklama

Poslední deníček (1)

Babovřesky hodnotil aniž by viděl.

Je nutné film vidět , aby mohl být hodnocen? Myslím si , že nikolivěk přátelé. Stačí dva aspekty . Uvědomit si herecké obsazení a vzhlédnout ukázku filmu, tedy jak jest dnes moderno nazývati trailer. Osobně osobě mé zde vadí obsazení Lucie Vondráčkové. Proč bych se měl koukat na film kde tahle zpěvačka a herečka hraje. V práci nucen poslouchat rádio Blaník ( Jak já ho nenávidím). Pokaždé když Lucinka ladí do sopránu slechy se mi rolují směr střed vnitřní a hledám si tichý kout kde bych mohl do ticha vytí dout :) Posléze Trailer donutili mne hodnotiti odpadem. Více tomu filmu nedám . Takže kameny do ruky na hlavě mám terč a Babovřesky hurá do koše :)