Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Uvnitř tančím (2004) 

Jako film nic moc. Párkrát jsem se sice upřímně zasmála ale to stále násilnější ždímání emocí jsem překousnout nedokázala. Do konce jsem vydržela z lásky k McAvoyovi, který mě, vozík nevozík, bral furt stejně!

plakát

Tři bratři (2014) 

A mně se to líbilo. Mnohem víc věcí mě potěšilo, než zarmoutilo, trapně mi nebylo a Iva Bittová je nejkrásnější sudička všech dob.

plakát

Život je úžasný (2013) 

Oceňuji, že je příběh navzdory svojí závažnosti podáván s velkým nadhledem a optimismem. Nejen díky opravdu přesvědčivým hereckým výkonům jsem si náležitě užila, že se zase jednou můžu dívat na svět očima někoho jiného.

plakát

Ida (2013) 

Citlivý přístup ke každému záběru a přitom jako celek krásně soudržné. Tento film má všechno, co by podle mě, film měl mít.

plakát

Moravská Hellas (1963) 

Je mi to líto, ale přicházím tomu na chuť.

plakát

Omša (1967) 

Líbí se mi film a líbí se mi, jak navzdory rozdílnému vnímání umí diváka oslovit. Komentáře Hedky i SarumanKa jsou toho důkazem.

plakát

Hoteliér (2013) 

Vážná témata pojednávána s nadsázkou a humorem. Všech zúčastněných si velmi vážím. Diskuse s P. Landovským a pány Abrhámovými, která následovala po promítání v Městské knihovně, to všechno náležitě zakončila. Velký zážitek! A Vladimír Pucholt je výjimečný člověk.

plakát

Igorovo velké dojetí (2012) (studentský film) 

Aby Strejcovský "vysadil Chaunovi sedativa" duchovního poznání, které teď s vervou hlásá a navrátil ho zpět na režisérskou kolej, musel by se nejdříve pokusit pochopit co ta "sedativa" obnáší a proč je začal užívat. O to se zjevně nepokusil a film pak vypadal jenom jako takové povrchní špičkování (byť mezi dvěma silnými osobnostmi, které se očividně baví).