Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (139)

plakát

Akt (1997) (divadelní záznam) 

Nejlepší je Miloň Čepelka :-)

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Pro mě je dvojka ještě o kousek lepší než jednička. Jiří Strach opět dokázal, že pohádky umí moc dobře. Kvalitní příběh, spousta vtipů, krásné kostýmy jako v prvním dílu... Nejlepší pohádka co se natočila v posledních letech.

plakát

Andělská tvář (2001) 

Rozhodně jsou i horší věci. Film je lehce podprůměrná červená knihovna. Předtím, než jsem viděla film, jsem přečetla oba díly Andělské tváře a moc se mi líbily. Nejsem člověk, který by miloval pubertální a současné milostné romány. Ty, které se odehrávají v dřívější době, mě zaujmou víc. Troškovi se to, co kniha předá čtenářovi, zachytit nepodařilo. Nejenom kvůli naprosto odlišnému prostředí (moře x les), ale především kvůli J. P., který mě zde neskutečně dráždil a naprosto zkazil dojem, který jsem z postavy měla.

plakát

Anna Karenina (2012) 

Jediné, co se mi na tomhle filmu líbilo, byly poměrně zdařilé šaty hlavní hrdinky. Jinak nuda.

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Nejlepší pohádkový seriál, který byl kdy u nás natočen. Jako malá jsem ho hltala a nedávno jsem ho opět shlédla a musím říct, že se mi jen potvrdilo, že tvůrci věděli, co dělají. Pokračování už bohužel postrádá to co původní seriál.

plakát

Babovřesky (2013) 

Proč pořád nadávat, jaký to jsou p*** Kdo na to nechce koukat, tak nemusí. Není to nijak duchaplné dílko, ale mně i kamarádku docela pobavilo, takže proč říkat odpad! Nepatřím k lidem, kteří nějak vzlášť ocení velkolepé dílo, které se tak možná jeví, ale není to nic víc než slavná jména a hromada vyhozených peněz. Mám ráda filmy, které pobaví, jsou poučné nebo mají alespoň pěknou hudbu. Babovřesky splnily má očekávání a nelituju toho, že jsem je zhlédla. Ráda se podívám znovu. Asi v této společnosti budu za blbce a tupou Češku, ale je mi to jedno. JO a ještě něco, odmítám podporovat pořady jako Český lev a podobné ankety, když odmítají přijnout pravdu a radši trapně ruší kategorii, ve které by náhodou mohl vyhrát Troška.

plakát

Babovřesky 2 (2014) 

Zbytečné pokračování prvního dílu, který mě na rozdíl od tohohle bavil.

plakát

Bažanti jdou do boje (1974) 

Jak je to absurdní, tak je to geniální. Smála jsem se od začátku do konce. Skvělá francouzská komedie.