Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené herečky (7)

Kate Winslet

Výborná herečka a oslnivá osobnost (její radost z Oscarů byla letos vyloženě zábava sledovat). V době Titanicu jsem ji ještě nevěnoval tolik pozornosti, opravdu si mě získala až rolí v Eternal Sunshine of the Spotless Mind a protože jsem ji do té doby moc nesledoval, většina jejich filmových kreací mi dělá od té doby potěšení, i když někdy nenadchne samotný film. Nejoblíbenější role: Sama sebou v díle britských Extras, Jako Clementine v Eternal Sunshine of the Spotless Mind, jako Iris v The Holiday. A dejte jí už do profilu lepší fotku, tahle ji zrovna nevystihuje.

Scarlett Johansson

Slečna herečka. Oblíbená už od dob Ghost Worldu. První z nové vlny hereček, která se nejen svým vzhledem vyčleňuje z klasického Holywoodského profilu. Nejoblíbenější role: Jako Charlotte "Did you buy a Porsche yet?" v Lost In Translation

Meryl Streep

Ani ne tak oblíbená herečka jako celkově oblíbená osobnost. Číst rozhovor s touto ženou je oproti mnoha jiným zábava, protože má opravdový smysl pro humor. Je neskutečně přirozená a skromná (nebo prostě jenom přespříliš dobrá herečka;-) ) Oblíbené role: Jako teta Josephine v Lemony Snicket\'s A Series of Unfortunate Events, jako Miranda v The Devil Wears Prada, jako Lisa v Prime; Doporučuji: AFI večer pro Meryl: http://www.youtube.com/watch?v=fRItHh6wP-I&feature=related

Natalie Portman

Mladá hvězda, která má herectví v krvi už od mala. S každou další rolí mě převapí a ještě zvedne svoji pomyslnou laťku. Nejoblíbenější role: Jako Mathlida v Léonovi, jako Sam v Garden State, jako Alice v Closer.

Charlize Theron

Dlouho jsem ji v ničem neviděl, dosud jsem si třeba nenašel čas na Monstrum, ale dodnes mi v hlavě visí obrázek její hysterické Mary Ann z Devil\'s Advocate. Když není třeba hrát nějakou velkou roli, přesto potěší svým vzhledem. Třeba v The Legend of Bagger Vance nebo v The Italian Job.

Lisa Edelstein

Důkaz, že i ženy přes čtyřicet můžou nabídnout víc než leckteré dvacítky. Buď ji umějí tak dobře natáčet nebo je to opravdu jedna z nejvíce sexy hereček, co znám. Nesmazatelná Lisa Cuddy z House M.D. střídající na svém obličejí celou řadu emocí, kterou v televizním seriálu dostanete takhle dobře zahranou jen od málokoho.