Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (25)

plakát

Osmy (2014) (TV film) 

Každý film, kde je ukazaný, jaký jsou komunisti kurvy, je automaticky dobrej.

plakát

Senna (2010) 

Já nevim Ládiku, mě to prostě nebavilo a šmytec!

plakát

Vraždy v Midsomeru (1997) (seriál) 

Neurazí, nenaštve, ale já mám tisíc jinejch kriminálek, na který se podívám a budu z toho mít větší potěšení. Zkrátka ukázková tříhvězda.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Každej má nějakou slaďárničku, kterou žere, ikdyž jí ostaní moc nežerou a kritizují ji. Pro tyhle případy mám prostě Remember me s Pattisonem v čele, kterej podle mýho není vůbec tak špatnej, jak se tady píše.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Hobit jako celek trpí v první řadě tím, že přišel až po LOTRu. Pán Prstenů prostě musí být nevyhnutelně lepším počinem než je Hobit, to už je dané předlohou. Ale přijít Hobit na svět dřív než Pán Prstenů, chrochtali bychom si tady všichni blahem, jaká to je neuvěřitelná paráda tenhleten Hobit. Pro mě to stále parádou zůstává i přes to, že dobrodružství Bilba Pytlíka je ve stínu svého staršího bráchy LOTRa a jeho epochálních událostí. Hodnoťte si Hobita, jak chcete, stěžujte si, co je všechno špatně, ale zkuste se nad Hobitem zamyslet tak, že žádného Aragorna a Gimlyho neznáte a nikdy jste o nich neslyšeli. Že ten Hobit je nakonec parádní paráda, co?

plakát

Iron Sky (2012) 

z tohohle kultovka pro intelektuály asi nebude..

plakát

České století (2013) (seriál) 

Víte jak se běhá 400 metrů? Vyběhnete naplno co to jde, šlapete do toho o sto péro, za první zatáčkou zrychlíte a běžíte na maximum. Když jste u druhé zatáčky musíte zasejc trošku přidat, aby jste měli rychlost do finiše, kde se musíte vyždímat jak pračka ve veřejnejch prádelnách. A teď, co to má společnýho s Českým stoletím. Tenhle seriál naprosto báječně začal a ještě líp pokračoval. U dílu o Únoru 48 jsem si chrochtal blahem a těšil jsem se na masivní finiš. Ten bohužel nepřišel. Poslední tři díly mně trošku zklamaly. Možná je pro mě moc brzo od těhlech událostí, možná se mně jejich zfilmování nebude líbit nikdy. Škoda takhle trošku zapomínám na ten skvělej začátek a potvrzuje se opět to starý známý: Vždycky je lepší líp skončit a blbě začít než naopak. Nicméně palce nahoru za odvahu a pěknou řemeslnou práci!

plakát

Noční jízda (2013) 

Jsou tu 2 možnosti. Buďto jste jako Ivan Locke: "You have to be solid, nothing else." Pak se vám film líbil a budete z něho tak nadšený, že mu dáte čtyři nebo pět hvězd. Druhá možnost je, že tady budete psát nějaký sračky o tom jaká to je nuda koukat hodinu a půl na chlápka v autě, co telefonuje. Tak si vyber, život je game.

plakát

Konec v nedohlednu (2007) 

Velké zklamaní po shlédnutí precizní Finanční krizi. Jednostranná kritika západu, která přesně hraje do noty dnešním mainstreamovým velmi chytrým odborníkům, kteří přeci stoprocentě vědí, že 09/11 je výmysl a že Amíci si to vyhodili sami. Nehledě na to, že stejně na tom Měsíci nebyli a celý to spáchali za oponou v Hollywoodu. Tito pseudo generálové, nechápající, že Západ vstoupil do války, kterou nelze vyhrát a v dějinách ji nikdo nikdy nevyhrál ( ani Napoleon v Rusku, ani Hitler u Bolševiků, ani Rusáci v Afgánu, ani Amíci ve Vietnamu a ani Frantíci v Alžíru) ,ale že do té války vstoupit musel, aby neztratil tvář a aby Usámoj dokázali, že si nemůže uplně dělat co chce. A tak dnes, po více než 10 letech od začátku této nikým nechtěné, ale zároven tak potřebné války, je každý ta velká Pouštní liška, která by ty musulmany tam někde na tom Blízkym východě zpacifikovala tak suprově, že by vám nakonec i USB šel za svědka při svatbě. Po bitvě je totiž každej generál!