Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (39)

plakát

Dunkerk (2017) 

No, bohužel ... Velké očekávání se nenaplnilo, po příběhové stránce velice zajímavé, ale nezvládnuté... Malickova Tenká červená linie, je zase lepší. Nolan točí zajímavé a zajímavě, ale má takový rozpočet a neumí si pohlídat celkem zásadní věci. Zase se zde vyskutuje klasika typu debilních nepřitelů, tímto myslím letecké souboje, které nedávaly vůbec smysl. Zejména němečtí stíhači snad letěli ve svých strojích poprvé a sestřelení Štuky ke konci raději nekomentuji, už jsem se bál, že se jedná o další sci-fi typu Fury. Vynechání Murphyho dějové linky, zásadně smutné. Stačí se podívat na pár dokumentů o Dunkerku (to ale nedoporučuji, zkazí vám to film), narozdíl od tohoto díla, na mě zanechaly větší emoční stopu. Technicky pěkné, ale prostě nemasné, neslané a nevěrohodné... Jestli se má tohle učit na filmových školách, tak to dopadne s filmy špatně. Když už dělám film podle historické události, tak se snad snažím, aby to bylo co nejblíže skutečnosti, jak to proběhlo. Ono není na škodu si poslechnout i příběhy z druhé strany, i když se jedná o stranu agresora.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Škoda, že si Kylo nesundal masku jen při setkání s Hanem, v dalších momentech bez masky mi tam nějak nepasoval... Mohlo to zapůsobit mnohem lépe...

plakát

Houdini (2014) (TV film) 

Škoda té hudby, ale koukatelné to je...

plakát

Monstrum (2017) (TV film) 

Slátanina, hrozný střih, hudba i herci... Velice zajímavý námět, avšak tak špatně zpracovaný. K pláči.

plakát

Zlatá mládež (2015) (pořad) odpad!

Jen další nekoukatelná srajda... Vždycky, když je mi zle, tak si vzpomenu na výplody našich rádoby televizí a hned mi je líp... Svět jde do sraček.

plakát

Robinsonův ostrov (2017) (pořad) odpad!

Tak finále totálně zpackané, odfláknuté, směšné... Totální neschopnost štábu, okopírování origo survivoru, všechno pohřbila... Ať už se raději naše televize do ničeho nepouští, protože co převzatý pořad to tragédie... A vítěze je mi líto, že se této parodie účastnil... Z finálové poroty a jejich otázek, si může každý usoudit, jak na tom rozumově jsou ... Ikdyž co se dá od této party vyvrženců společnosti čekat...

plakát

Muž z oceli (2013) 

Tři hvězdy za Hanse s jeho úžasným hudebním doprovodem. Pro uši pastva, ale pro mozek a oči utrpení.

plakát

Stalingrad (2014) (seriál) 

"Ještě pořád někdo věří, že peklo neexistuje?" I když v tomto pekle byla neskutečná zima.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Kam ještě může člověk klesnout, už opravdu nevím... Jejich rodiče asi nejsou moc moudří, jestliže jim dovolí dělat takovou ostudu v tv. Takové jedince ihned zbavit všech práv žití na této planetě.