Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (1 286)

plakát

Excalibur (1981) 

Začátkem 80. let v kině naprostá pecka.Dnes se na to dívat nebudu, protože mi je jasné, že bych přišel o další iluzi z mládí.

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) odpad!

Nechápu, že jsem to dokoukal.Asi dvacetkrát jsem to chtěl vypnout,ale když vynechám české filmy posledních 20 let, tak větší kravinu jsem snad ještě nikdy neviděl.To by byla škoda nedokoukat.

plakát

Big City (2007) 

Škoda, že se ty děti přestaly chovat jako děti.To by mohlo být zajímavější.Alespoň, že hrály fakt skvěle.Čeští režiséři by měli mít tento film jako manuál na FAMU, aby přestali českých filmech obsazovat protekční fakany, kteří jsou jako pěst na oko.I dítě, když má talent a je dobře vedeno dokáže podat profesionální herecký výkon.

plakát

Božská Florence (2016) 

Příšernej film.Nesnáším, když někdo zpívá falešně.Díval jsem se na to jen kvůli Simonovi Helbergovi, bohužel měl pořád masku Howarda Wolowitze. Takhle zprznit jednu z nejkrásnějších světových arií by mělo být trestné.Jestli v tom někdo spatřoval komedii, tak já opravdu ne.

plakát

La La Land (2016) 

Miluju muzikály.Vlasy, Pomáda..bezva.Tady u tý sračky konečně chápu, proč jsou některé muzikály označovány jako BUZIKÁL, toto je přesně ten případ.

plakát

Mistrovský plán (2011) 

Tak koukat se na to dalo.proč si dal Alan Alda účetnictví, které mu zajišťovalo doživotí do přihrádky u auta, to ví asi jen scénárista.

plakát

Hotel Hvězdář (2018) (pořad) 

Přepínal jsem, viděl Noida a okamžitě jsem to zase vypnul.Jak čtu,asi jsem o nic nepřišel.

plakát

Vekslák aneb Staré zlaté časy (1994) odpad!

Kniha skvělá.V euforii jsem si přečetl od Frýborta všechna jeho "díla" a dnes ho považuju za jednoho z nejhorších spisovatelů všech dob.No jak už jsem psal, Vekslák byl kult a každý ho chtěl číst.Ale ten "film"....tak to je katastrofa.Herecké výkony Zounara a Benešové jsou naprosto odstrašující a to tak, že by to mělo být prezentováno na DAMU jako lekce " Jak nehrát před kamerou".

plakát

První republika - Díl třináctý (2018) (epizoda) 

Nezbývá, než se těšit na čtvrtou sérii.Musí být, musí ty osudy rodin zakončit příchodem nacistů.To by mohlo být super.Návrat Von Lippiho jako šéfa gestapa:))