Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Thriller

Recenze (88)

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Je to síla. O to strašnější, že se to opravdu stalo. U nás se to snažili také ututlat, žádná opatření, žádný jód, prostě jakoby se nic nestalo. A vesele se jel Závod míru jen pár dní po havárii z pár kilometrů vzdáleného Kyjeva. Věřím, že dneska už by to nebylo možné.

plakát

MOST! - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Po prvním dílu veliké nadšení, doufám, že bude i dál. Některé díly byly už trochu jako agitka, ale i tak přijatelné. Celkově je to jeden z nejpovedenějších seriálů posledních let. A hlášky brzy zlidoví, u některých se tak už stalo (drž úhel, Franto!). Jen tak dál, pánové Kolečko a Prušinovský!

plakát

Tísňové volání (2018) 

Dánské filmy mám ráda a něco jsem očekávala i od tohoto. A dostala vrchovatě. Na malém prostoru velké napětí. Neřeším technické nepřesnosti a detaily, podstatné je, že jsem se neodtrhla od obrazovky. Za mě teda 5*, které často nedávám.

plakát

Krajinou domova (2014) (seriál) 

Nádherný dokument. Snad jen ten komentář mohl být méně patetický, jinak nemám co vytknout.

plakát

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál) 

Dokonalé! Snad jen 5. série prokládaná vzpomínkami nebyla nutná. Jinak čistých pět hvězdiček. Steve Buscemi je můj oblíbenec z filmů bratří Coenů a ani tentokrát nezklamal. Jeho zásluhou člověk fandí i hajzlům. Musím zmínit i skvělý dabing. Až na Lindu Rybovou, která v podstatě jen deklamovala. Děkuji za nezapomenutelných 50 hodin, které jsem u tohoto seriálu strávila.

plakát

Policie děkuje (1972) 

Jeden z mála dobrých filmů, který se tu promítal už v době svého vzniku. Asi aby nám ukázal prohnilý kapitalismus :o) S chutí jsem se na něj podívala po více než 40 letech znovu. Možná trochu z nostalgie, ale musím dát plný počet *

plakát

Most (2011) (seriál) 

Po prvních dílech jsem dala čtyři hvězdičky. Teď po posledním musím své hodnocení korigovat, je to na čistou pětku :o) Mám ráda severské krimi a tohle patří k nejlepším z nich.

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Tohle se povedlo. Pro mě příjemné překvapení.

plakát

Meč a váhy (1963) 

Film, na který půl století vzpomínám. Škoda, že se dneska už nedá sehnat kopie s titulky anebo s dabingem.